Το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει στο Ναύπλιο για 6η χρονιά.

Το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει στο Ναύπλιο για 6η χρονιά.

Οι εγγραφές άνοιξαν στο μεγαλύτερο yachting event, από τις 4 έως τις 8 Μαΐου που φέτος είναι διευρυμένο κατά μία ημέρα λόγω αυξημένης συμμετοχής

yatw_Arthro
Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής στον κόσμο επιστρέφει φέτος για 6η συνεχή χρονιά στο Ναύπλιο από τις 4 έως τις 8 Μαΐου με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει. Διευρυμένο κατά μία ημέρα, το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος συμμετεχόντων και εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως την μεγαλύτερη σε εγγραφές διοργάνωση επανδρωμένων επαγγελματικών σκαφών αναψυχής για τον θαλάσσιο τουρισμό διεθνώς. Το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον συμμετοχής δημιούργησε την ανάγκη για την παράταση του show κατά μία ημέρα, προκειμένου οι brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να δουν από κοντά τον μεγάλο αριθμό σκαφών.

yatw3
yatw11


Το 2018, η έκθεση κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ ξεπερνώντας σε αριθμό τις αντίστοιχες ετήσιες διοργανώσεις που καλύπτουν το Δυτικό Ημισφαίριο και τη Δυτική Μεσόγειο, με την παρουσία 107 επανδρωμένων επαγγελματικών σκαφών αναψυχής από 23 χώρες του κόσμου και περισσότερων από 400 σημαντικών εκπροσώπων του yachting. Οι προσδοκίες για τo φετινό Mediterranenan Yacht Show είναι αντίστοιχα υψηλές με τα συμμετέχοντα σκάφη να αναμένεται να φτάσουν τα 120, ενώ ηχηρή θα είναι και η παρουσία πλήθους εκθετών για υπηρεσίες και προμήθειες που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό.

yatw2
yatw7


Κλείσιμο
Η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο, τοποθετώντας την Ελλάδα στο επίκεντρο, ενώ η αυξανόμενη συμμετοχή επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι ο θαλάσσιος τουρισμός υψηλών προδιαγραφών αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ελληνικού τουρισμού.

yatw2
yatw7


Οι εγγραφές για το 6ο Mediterranean Yacht Show για central agents, brokers, sponsors και εκθέτες έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα του Mediterranean Yacht Show (www.mediterraneanyachtshow.gr).

Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης