NN Hospital for All: Πρόσβαση για όλους σε πρόληψη και νοσηλεία από την ΝΝ Ηellas

asfaleia_arthro

Το NN Hospital for All είναι το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, μέσω του οποίου μπορούν να ασφαλιστούν και να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης ακόμα και άτομα με επιβαρυμένη υγεία και ιατρικό ιστορικό.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα συμπληρώνει το φάσμα των ασφαλιστικών προτάσεων της NN Hellas, κάνοντας την ιδιωτική ασφάλιση προσβάσιμη σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων ομάδων που στο παρελθόν δεν είχαν πρόσβαση σε αυτή. Το βασικό πλεονέκτημα του NN Hospital for All είναι η κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν είχαν τη δυνατότητα μέχρι σήμερα να αποκτήσουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας, καθώς πάσχουν από παθήσεις όπως για παράδειγμα το σύνδρομο Down, ο καρκίνος και ο διαβήτης, ή έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν περιστατικά εμφράγματος.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, συμπεριλαμβάνει και νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας, προσφέροντας παράλληλα επιπλέον παροχές όπως χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και ιατρικές πράξεις ή χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς να απαιτείται η νοσηλεία του ασφαλισμένου ασθενή.

Εκτός των παραπάνω καλύψεων, το πρόγραμμα NN Hospital for All καλύπτει και σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης, ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργαζόμενα εξωτερικά ιατρεία και πολυιατρεία.
Για την απόκτηση του Προγράμματος NN Hospital for All, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ασφαλιστικό τους Σύμβουλο ή απευθείας με την NN Hellas στα τηλέφωνα: 801 100 200 300 - 210 950 6200.

video placeholder
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gods_of_olympus

Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς;

ote_sustainability_art

-Μιχάλης Τσαμάζ: «Αν θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο για όλους, πρέπει να αναλάβουμε όλοι δράση»
-Δημοσιεύτηκε ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2018, που αποτυπώνει τη συνεισφορά του Ομίλου ΟΤΕ στην οικονομία, την κοινωνία & το περιβάλλον

- Επενδύσεις 2 δις ευρώ σε δίκτυα νέας γενιάς έως το 2022
- Συμμετοχή σε 6 διεθνείς δείκτες κοινωνικά υπεύθυνων επενδύσεων: FTSE4Good, Vigeo Eiris Best Emerging Markets Performers, ISS-oekom κ.ά.
- 4 εκατ. ευρώ κοινωνική συνεισφορά με 1 εκατ. επωφελούμενους
- Ανακύκλωση 5.500 τόνων απορριμμάτων
- Πάνω από 26.500 συμμετοχές εργαζομένων σε προγράμματα εκπαίδευσης

gstr02_2

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, το Mylos Bar Restaurant και ο resident chef Σταύρος Υφαντίδης θα έχουν την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουν στην κουζίνα τους τον sous chef του θρυλικού «The Fat Duck», Ollie Bridgwater.

uniiii

Χάρη σε μια πρωτοβουλία της Knorr στην Ελλάδα, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αποκτούν δεξιότητες στην κηπουρική και τη μαγειρική, προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή και κατακτούν μία δίκαιη ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.