Το ΠΛΑΙΣΙΟ μοίρασε πάνω από 7.000 σχολικές τσάντες σε 54 σχολεία της Ελλάδας

CA6A7802

Με τη βοήθεια 266 εθελοντών, η εταιρεία μοίρασε τσάντες και πολλά χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη - Δείτε φωτογραφίες

Για ακόμα μια χρονιά, την τρίτη στη σειρά, το ΠΛΑΙΣΙΟ, στήριξε τους μαθητές 54 σχολείων της Ελλάδας που έχουν ανάγκη, μοιράζοντάς τους σχολικές τσάντες. Πάνω από 7.000 τσάντες δόθηκαν σε μικρά παιδιά ανά τη χώρα, για να ξεκινήσουν με χαμόγελο την νέα σχολική χρονιά.

Μάλιστα φέτος προστέθηκαν 19 σχολεία ακόμα, σε περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας και των Χανίων που δεν είχαν προσεγγισθεί από την εταιρεία μέχρι σήμερα. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι έξτρα βοήθεια παραχωρήθηκε στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών στο Μάτι.

Για το όλο project κινητοποιήθηκε όλη η ομάδα εργαζομένων-εθελοντών της ομάδας «Πλάι σου», που αριθμεί έναν μεγάλο αριθμό ατόμων σε Αττική και περιφέρεια, ενώ η προσωπική συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας στην ενέργεια, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της επιτυχίας της, δεδομένης της προσωπικής επαφής τους με τα παιδιά και της παρουσίας τους στους χώρους των σχολείων.

Μία από τις κεντρικές διανομές που έγιναν στην Αττική πραγματοποιήθηκε σε Σχολείο και Νηπιαγωγείο στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο όπως και πέρσι, το Πλαίσιο μοίρασε πάνω από 300 τσάντες. Στην προσπάθεια αυτή, συμμετείχε ο Θοδωρής Μαραντίνης (lead singer των ONIRAMA) και η vlogger Δανάη Γεωργαντά-Mikri Ollandeza, οι οποίοι βρέθηκαν στο σχολείο, μοίρασαν τσάντες και πολλά παιδικά χαμόγελα. Αμέσως μετά, και οι δύο, φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές, υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ η εκδήλωση κορυφώθηκε με ένα mini-concert του τραγουδιστή στο προαύλιο του σχολείου. 

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία κάνει δυνητικά συμμέτοχους όλους τους γονείς και τα παιδιά που προμηθεύονται τα σχολικά τους είδη από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, καθώς με την αγορά τσάντας ή trolley Goomby από 29.90€, η εταιρεία δίνει δώρο άλλη μία σ’ ένα παιδί που την έχει ανάγκη.

Η ενέργεια της εταιρείας σε αριθμούς:

Το 2016 μοίρασε 1.500 τσάντες και 17.000 σχολικά είδη 

Το 2017 έδωσε 5.000 τσάντες σε 35 σχολεία

Το 2018 προσέγγισε 54 σχολεία της Ελλάδας και με τη στήριξη 266 εθελοντών, μοίρασε 7.300 τσάντες 

Δείτε φωτογραφίες: 

CA6A7826
CA6A7835
CA6A7976
CA6A8443
CA6A8667
CA6A8768
IMG_20180917_101204

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cafe-aman_main01

Μια μουσική κατάθεση ψυχής, που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα και παρουσιάζει, μέσα από τη μουσική και τον χορό, την πολυπολιτισμική διάσταση των ιστορικών συνοικιών της Κωνσταντινούπολης: Πέρα, Ταταύλα, Φανάρι, Γαλατάς, Βόσπορος...

1
agt_advertorial

Η AGT, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία construction, industrial engineering, facility management, studies & design, security & protection systems, energy & environmental solutions, special process projects και 24/7 support services ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την SABO S.A.