Sky Express

Sky Express

Mία νέα εποχή για τον κλάδο των αερομεταφορών

skyexpress-0
H πανδημία του κορωνοϊού εισήγαγε μία νέα εποχή για τον κλάδο των αερομεταφορών σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας πολλά και σημαντικά πλήγματα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Κάποιες κήρυξαν πτώχευση και άλλες μείωσαν τον αριθμό των υπαλλήλων τους ή ελαχιστοποίησαν τα δρομολόγιά τους, προσπαθώντας να βγουν από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

H αεροπορική εταιρεία Sky Express στην περίοδο της κρίσης πήρε τη στρατηγική απόφαση να μη σταματήσει καμία αεροπορική σύνδεση με τις περιοχές της Ελλάδας όπου εκτελεί δρομολόγια, ακόμη κι αν έπρεπε να πετάξει χωρίς κανέναν επιβάτη, παρά μόνο με εμπορεύματα ή αλληλογραφία. Διατήρησε το πτητικό της πλάνο στο 50%, επιλέγοντας να συνεχίσει να εξυπηρετεί με συνέπεια τους 34 προορισμούς της στο εσωτερικό και για αυτό το λόγο η εταιρεία βρέθηκε στη 18η θέση στην Ευρώπη σε αριθμό πτήσεων, μέσα στην καρδιά της πανδημίας.

Επίσης, δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλό της και ούτε προτίθεται να κάνει απολύσεις και δημιούργησε ευέλικτες υπηρεσίες για να είναι σε διαρκή επικοινωνία με το επιβατικό κοινό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το τηλεφωνικό κέντρο με εξοπλισμό και προσωπικό, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στο μεγάλο όγκο των κρίσιμων ζητημάτων.

Παράλληλα, προσέφερε δωρεάν εισιτήρια στο σύνολο του προσωπικού των ΜΕΘ όλων των νοσοκομείων της χώρας.

Η επόμενη μέρα για τη Sky Express έρχεται, μαζί με σημαντική γνώση και εμπειρία που η εταιρεία αποκόμισε από την κρίση της πανδημίας.
Κλείσιμο
Επιστρέφει στο πλήρες πτητικό της πλάνο με το πρόγραμμα Careplane, που δημιουργεί ένα περιβάλλον ενισχυμένης ταξιδιωτικής φροντίδας και υγειονομικής σιγουριάς για κάθε επιβάτη και δημιουργεί νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό, όπως για παράδειγμα την επέκταση του προγράμματος Feel Free και πολύ ανταγωνιστικά εισιτήρια για όλους όσους θέλουν να πάνε στα ελληνικά νησιά. Μαζί με τις νέες υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό, ετοιμάζεται σύντομα και η νέα καμπάνια της Sky Express που θα συμβάλλει στη διαφημιστική προβολή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι ένα χέρι βοήθειας στην προσπάθειά της εταιρείας να στηρίξει τα νησιά, τον τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας. Και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι είναι οριζόντια, στηρίζοντας το σύνολο του κλάδου.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να δυναμώνει κάθε μέρα, να παρέχει επιλογές στους επιβάτες εγχώριων πτήσεων, να πετάει κάθε μέρα ψηλότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης