Στον ανταγωνισμό που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική της πορεία αναφέρθηκε η
Ζόζεφιν, αποκαλύπτοντας πως τον έχει βιώσει περισσότερο από άντρες, σημειώνοντας ωστόσο πώς πρόκειται για μία κατάσταση που συμβαίνει σε όλους τους χώρους.
Σε δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, μίλησε για το εάν δέχεται φλερτ και την εικόνα της στη σκηνή, τονίζοντας πως σε προσωπικές εξόδους της προτιμάει πιο απλά look. Σε ερωτήσεις για τον
Νίνο, η ίδια απέφυγε να αναφερθεί στο όνομά του, σχολιάζοντας όμως ότι συμφωνεί με την άποψή του σχετικά με τις αντιδράσεις με «φωτιές» στα social media, αναφέροντας ότι δεν είναι τόσο αθώες.
Όσο για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στη μέχρι σήμερα πορεία της, η Ζόζεφιν είπε: «
Γενικά υπάρχει σε όλους τους χώρους ανταγωνισμός, αλλά εμένα μου αρέσει να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, να μην ενοχλεί η μία την άλλη. Πιο πολύ ανταγωνισμό έχω φάει από τους άντρες για να πω την αλήθεια».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού: «Δεν βγαίνω γενικά και δεν βλέπω αν με φλερτάρουν στα social media. Θεωρώ, ότι οι αντιδράσεις με φωτιές στο Instagram είναι περίεργες». Κλείνοντας, είπε για τις εμφανίσεις που επιλέγει να κάνει όταν τραγουδάει: «Μου αρέσω. Αν είμαι στη σκηνή κάνω αλλιώς τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου, αν είμαι με τις φίλες μου είμαι πιο απλή».