Η ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Αρχικά, περιέγραψε: «Η πείνα ήταν ένας σύντροφος που σου τριβέλιζε το μυαλό. Ήταν η δεύτερη φωνή που την άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου. Το διαχειριζόμουν με πολλούς τρόπους, με πολλά tricks. Πώς είναι τα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα, σε μικρή συσκευασία; Εάν αυτό το σοκολατάκι το τοποθετήσουμε στο στόμα και αναπαριστήσουμε τη μάσηση έρχεται με τον τρόπο που η πίεση ασκείται με τα δόντια στο σοκολατάκι, φέρνει τη μνήμη του σώματος σαν να υπάρχει το σοκολατάκι, αλλά λόγω της συσκευασίας δεν διαλύεται το περιεχόμενο, δεν οδεύει προς το στομάχι, οπότε δεν κινδυνεύουμε από τις θερμίδες. Δεν το έτρωγα ποτέ το σοκολατάκι, μασημένο έφευγε στα σκουπίδια. Το μασούσα με τη συσκευασία για να το πω απλά, λαϊκά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cye83x07dyc1)
Σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές σχολίασε: «Δεν ξεκίνησε από αυτό, από αλλού ξεκινάνε οι τροφικές διαταραχές, από τη ψυχούλα μας, από το μυαλό μας. Είχα και ανορεξία και βουλιμία. Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι κάτι οφθαλμοφανές γιατί έχει τα συμπτώματά της, είναι κάτι που το αντιμετωπίζεις, σου το λένε αν δεν το έχεις καταλάβει ο ίδιος. Η βουλιμία είναι κάτι πολύ πιο ήπιο, έχει πολλούς τρόπους έκφρασης και στη δική μου περίπτωση ήταν πιο ύπουλη, γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες με γυμναστική με τρομερή καταπόνηση του σώματος».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.