Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για την απώλεια του αδελφού της και το ξεκίνημά της στη βιομηχανία του μόντελινγκ, ανάμεσα σε άλλα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου.
«Το ξέρουν όλοι όσοι το έχουν περάσει και όσο περνά ο χρόνος απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, δεν γίνεται. Γκρινιάζω πάρα πολύ για να μην τα κουβαλώ» ανέφερε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός για την απώλεια του αδελφού της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvgudaztzou1)
«Περνάνε τα χρόνια και τα ζεις διαφορετικά τα πράγματα, αλλά προτιμώ πλέον να μην τα βλέπω ως μαθήματα γιατί αυτό έχει κάτι το καταναγκαστικό και κρύβει κάτι. Μαθαίνεις ότι έτσι είναι η φύση και η ισορροπία. Δεν είναι ούτε μάθημα ούτε τίποτα. Υπάρχουν τα πάντα για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Η μόνη μας ελευθερία είναι η στάση μας απέναντι σε αυτά» πρόσθεσε η Μάρα Δαρμουσλή.
«Έχω κάνει δουλειές στο εξωτερικό. Ήμουν Παρίσι. Τα μισά χρόνια τα αφιέρωσα επαγγελματικά στο μόντελινγκ και τα άλλα μισά ως ηθοποιός [...] Πήγα στη σχολή τρία χρόνια μετά έκανα έναν χρόνο μεταπτυχιακό, 4 χρόνια συνολικά. Μετά από όλα ξεκίνησα να δουλεύω ως βοηθός σκηνοθέτη, ήξερα πως δουλεύουν όλα, τα φώτα, τα φίλτρα, η κονσόλα... όλα πριν βρεθώ εγώ στο σανίδι. Κέρδισα την εμπιστοσύνη ενός δύσκολου χώρου», ανέφερε το μοντέλο.
Ειδήσεις σήμερα:
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη