Για 24 ώρες βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο, τη χώρα που εκπροσώπησε στη Eurovision το 2021 με το «Fuego», εξασφαλίζοντάς της για πρώτη φορά τη 2η θέση.
Ένα χρόνο αποχής από τη μουσική σκηνή και λίγους μήνες αφότου υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, η τραγουδίστρια επέστρεψε με το «Reborn Tour», μία περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αφορμή την περιοδεία, έχει αρχίσει να κάνει πιο συχνά ταξίδια και αναρτήσεις στα soacial media.
Η παρουσία της στην Κύπρο δεν πέρασε απαρατήρητη, περισσότερο για την ολόσωμη λάτεξ φόρμα που επέλεξε να βάλει. Σε ανοιχτό γαλάζιο με λαμπερές λεπτομέρειες και με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτούς τόνους, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό, για να μοιραστεί τις εικόνες με τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.
Το σύνολο ολοκλήρωσε με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτό γαλάζιο. Σε μία από τις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια ποζάρει στο πλευρό της με τη Caroline Labouchere, μοντέλο που διαπρέπει στις πασαρέλες λίγο πριν τα 60 της. Μέσα σε μόλις 2 ώρες, τα στιγμιότυπα με τη «γαλάζια» Ελένη Φουρέιρα απέσπασαν πάνω από 35.000 likes.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.