Οι Καβαλίερς άφησαν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και επικράτησαν 107-100 των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια, στην χθεσινή αγωνιστική του NBA.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 22 πόντους και έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία που σπάει το φράγμα των 25.000 πόντων, σε ηλικία 30 ετών και 307 ημερών, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Κόμπι Μπράιαντ που τα είχε καταφέρει σε ηλικία 31 ετών και 351 ημερών.
Η φάση του αγώνα επίσης ανήκε στον «Βασιλιά» και ήταν ένα φοβερό κάρφωμα:
Κλείσιμο
Το επίσημο κανάλι του ΝΒΑ κάνει μία... μίνι αναδρομή στο "ταξίδι" του ΛεΜπρον. Δείτε τους πρώτους του πόντους και τη συνολική του πορεία:
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.