«Ανοησίες» τα σενάρια περί παραίτησης Παυλόπουλου

«Ανοησίες» τα σενάρια περί παραίτησης Παυλόπουλου

Ο κ. Παυλόπουλος δεν εξετάζει καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως διαμηνύουν στενοί συνεργάτες του

«Ανοησίες» τα σενάρια περί παραίτησης Παυλόπουλου
Με έντονο τρόπο αντιδρούν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες περί παραίτησής του. Ο κ. Παυλόπουλος δεν εξετάζει καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως διαμηνύουν στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι κάνουν λόγο για «ανοησίες». 

Τις τελευταίες ώρες, σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ήταν έντονη η φημολογία ότι ο κ. Παυλόπουλος σκέφτεται να παραιτηθεί, προκειμένου να εμποδίσει την διενέργεια δημοψηφίσματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, αφού πρώτα εξετάσει ότι εγκρίθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων. Επιπλέον θεωρείται πολύ δύσκολο να παρέμβει υπέρ του «όχι» ή του «ναι» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Κλείσιμο
Πάντως, υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παυλόπουλος τις τελευταίες ημέρες τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στη ζώνη του ευρώ, ενώ ο ίδιος σημειώνει σε συνεργάτες του: «δεν διανοούμαι να είμαι Πρόεδρος σε μια χώρα εκτός ευρώ». Επίσης, σε δημόσιες παρεμβάσεις του έχει κάνει λόγο και για την απαιτούμενη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την απόφαση της κυβέρνησης για διενέργεια δημοψηφίσματος χθες το βράδυ. Ο ίδιος βρισκόταν στο γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο, από το οποίο αποχώρησε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης