Τηλεθέαση: Στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη και ο Λάμπρος κάνουν έρωτα και βάζουν φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen

Τηλεθέαση: Στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη και ο Λάμπρος κάνουν έρωτα και βάζουν φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen

Αναλυτικά σε αριθμούς τα νούμερα που σημείωσαν εκπομπές και σειρές – Ο Αρνταούτογλου «εξαφάνισε» τη Μελέτη

Eleni_Lampros
To βροχερό βράδυ της Τετάρτης οι Άγριες Μέλισσες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημείωσαν ρεκόρ τηλεθέασης στη ζώνη του prime time. H Ελένη και ο Λάμπρος, επιτέλους, σπάνε τα ταμπού και η σκηνή που όλοι περιμένουν ξετυλίγεται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι δυο τους που περίμεναν 10 ολόκληρα χρόνια σπάνε τα μηχανάκια της Nielsen όταν κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Μάλιστα, ο Λάμπρος στην επίμαχη σκηνή ανακαλύπτει πως για την Ελένη είναι η πρώτη φορά και η ιστορία της αγάπης τους γίνεται ακόμα πιο δυνατή και αληθινή.



Σε νούμερα το χθεσινό επεισόδιο της σειράς μεταφράζεται σε μέσο όρο τηλεθέασης 38,9% στο δυναμικό κοινό και 39,2% στο σύνολο. Το σίριαλ έφτασε σε τέταρτο έως το εντυπωσιακό 46,3%!

Ο ΑΝΤ1 έχει κάθε λόγο να χαμογελά καθώς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ακολούθησε κράτησε ψηλά καταγράφοντας 30,6% στο δυναμικό κοινό και 28,8% στο σύνολο. Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως δεν είχε καμία τύχη χθες βράδυ καθώς περιορίστηκε στα πολύ φτωχά 7,2 στο δυναμικό και 7,4 στο σύνολο.

Αναλυτικά τα νούμερα σε prime time και late night ζώνη

Prime_Time
Late_Night
Κλείσιμο


Νωρίς το πρωί
Από νωρίς το πρωί η μάχη της τηλεθέασης ξεκίνησε με το Σήμερα και το Καλημέρα Ελλάδα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους.

Early_Morning


Πρωινές εκπομπές
Η Φαίη Σκορδά και η παρέα της ξεχώρισαν χθες ενώ οι Αταίριαστοι στον ΣΚΑΪ τερμάτισαν πρώτοι στο σύνολο σημειώνοντας 22,8%. Αξιοσημείωτα τα ποσοστά και της Κατερίνας Καινούργιου.

Proines_Ekpompes

Μεσημεριανές εκπομπές
Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκτήσει το δικό του κοινό και χθες ήρθε πρώτος και στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο. Σε απόσταση αναπνοής ακολούθησαν Ρουκ Ζουκ και Shopping Star.

Mesimerianes_Ekpompes


Απογευματινή ζώνη
Η Μαρία Μπεκατώρου αποτελεί σταθερή αξία για το κανάλι του ΑΝΤ1 με το Still Standing να τερματίζει πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Apogeumatines_Ekpompes

Δελτία Ειδήσεων
Στην ενημέρωση η μάχη είναι σκληρή με Alpha, ANT1, ΣΚΑΪ και STAR να εναλλάσσονται καθημερινά στην κορυφή. Χθες το δελτίο του Alpha τερμάτισε πρώτο σε δυναμικό κοινό και σύνολο.


Deltia_Eidiseon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης