Τι έχασε η Μις Κολομβία με την γκάφα στα «Μις Υφήλιος»

Τι έχασε η Μις Κολομβία με την γκάφα στα «Μις Υφήλιος»

Η Αριάντνα Γκουτιέρεζ ίσως να έβαλε τα κλάματα και για τα ταξίδια, τον μισθό, την πολυτελή διαμονή, τα ρούχα και τα παπούτσια που συνοδεύουν τον τίτλο - Ο παρουσιαστής απουσίασε από την τελευταία πρόβα πριν την τελετή

Τι έχασε η Μις Κολομβία με την γκάφα στα «Μις Υφήλιος»
Η Αριάντνα Γκουτιέρεζ από το πρωί της Δευτέρας ίσως είναι η πιο διάσημη όμορφη γυναίκα στην υφήλιο χωρίς ποτέ να ανακηρυχθεί Μις Υφήλιος.

Η Μις Κολομβία άθελά της πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία του θεσμού λόγω της γκάφας του παρουσιαστή της βραδιάς Στιβ Χάρβεϊ, ο οποίος ανακοίνωσε λάθος νικήτρια.

Το ακόμα χειρότερο για την Γκουτιέρεζ ήταν ότι έστω και για λίγα δευτερόλεπτα είχε φορέσει στο κεφάλι της την πανάκριβη τιάρα της ομορφότερης γυναίκας της υφηλίου πριν τελικά οι διοργανωτές την επιστρέψουν στην κανονική νικήτρια, την Πία Αλόνζο από τις Φιλιππίνες. 

Η στιγμή της λάθος στέψης

Κλείσιμο


Αυτό που μόνο, ωστόσο, η Γκουτιέρεζ θα μπορούσε να απαντήσει είναι αν τα δάκρυά της μετά την επικών διαστάσεων γκάφα του παρουσιαστή της βραδιάς οφείλονται στο ότι έχασε μόνον τον τίτλο ή και τα πανάκριβα δώρα που τον συνοδεύουν.

Ο χλιδάτος και γεμάτος λάμψη βιος ξεκινά με τη στέψη καθώς αμέσως η εκάστοτε νικήτρια πραγματοποιεί δεκάδες εμφανίσεις σε περιοδικά, τηλεοπτικά σόου, φιλανθρωπικές βραδιές κ.α.

Φυσικά δεν λείπει και ο μισθός τον οποίο λαμβάνει καθόλη τη διάρκεια των 12 μηνών που διατηρεί τον τίτλο ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται:  

- Η διαμονή με πληρωμένα τα έξοδα σε πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

- Η υποτροφία ενός έτους για το New York Film Academy College of Visual Performing Arts

- Τα δωρεάν προϊόντα για τη φροντίδα μαλλιών από την εταιρεία CHI Haircare
 
- Μια διαμαντένια τιάρα και κοσμήματα κατασκευασμένα και σχεδιασμένα για την ίδια από την εταιρειά D.I.C

- Μια πλήρης συλλογή από παπούτσια δια χειρός Chinese Laundry Shoes

- Άπειρα μαγιό από την Yamamay

- Φροντίδα προσώπου για ένα χρόνο από την εταιρεία Image Skincare

- Personal training για τη σιλουέτα της στο γυμναστήριο Gravity Fitness του Le Parker Meridien Hotel 

- Φροντίδα μαλλιών από το κομμωτήριο του John Barrett 

- Ένα πορτφόλιο με καταπληκτικές φωτογραφίες από το φακό του φωτογράφου Fadil Berisha

- Φροντίδα δέρματος από την καταξιωμένη Dr. Cheryl Thellman-Karcher

- Πρόσβαση σε διάφορες εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη με προνομιακή μεταχείριση σε πρεμιέρες ταινιών, σόου στο Broadway και διάφορα πάρτι

- Γκαρνταρόμπα και στυλιστικές συμβουλές από τους στυλίστες του οργανισμού Miss Universe

Ο παρουσιαστής έχασε την τελευταία πρόβα

Ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση από την γκάφα στην τελετή απονομής γίνεται τις τελευταίες ώρες για τους λόγους που αυτό συνέβη. Ο Στιβ Χάρβεϊ επιμένει ότι πρόκειται για «ειλικρινές λάθος» αλλά πηγές που επικαλείται το EtOnline επισημαίνουν με νόημα την απουσία του παρουσιαστή της διοργάνωσης από την τελευταία πρόβα.

«Εγώ απλά κρατούσα την καρτα. Συνέχιζα να διαβάζω την κάρτα και αυτή έλεγε "πρώτη επιλαχούσα" και τότε κατάλαβα τι συνέβη» υποστήριξε ο Χάρβεϊ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ωστόσο η πηγη του EtOnline τονίζει ότι ενώ έδωσε το παρών στις πρώτες πρόβες, δεν συνέβη το ίδιο με τις τελευταίες. «Δεν έκανε πρόβα το τέλος της τελετής» λέει χαρακτηριστικά η ανώνυμη πηγή. Το όνομα της νικήτριας δεν εμφανίζεται αλλά ο φλορ μάνατζερ το γνωρίζει αλλά δεν είχε την ευκαιρία να το πει στον Χάρβεϊ καταλήγει.

Η ίδια πηγή, τέλος, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα ό,τι συνέβη στη σκηνή των καλλιστείων να πρόκειται για κόλπο δημοσιότητας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης