Η Μελίνα των Vegas έκανε check in στο κλαμπ των παντρεμένων

Η Μελίνα των Vegas έκανε check in στο κλαμπ των παντρεμένων

Η προετοιμασία του γάμου, το νυφικό των ονείρων της και το happy end στη σχέση της με τον σύντροφό της, η οποία δοκιμάστηκε πριν από δύο χρόνια. Η Μελίνα Μακρή τραγουδά «Εγώ το διάλεξα» και εξηγεί γιατί κάθε μέρα πιστεύει ακόμα περισσότερο στην επιλογή της να δημιουργήσει οικογένεια με τον Φράνκι Λούβαρη, που από χτες είναι και επισήμως σύζυγός της


Η Μελίνα των Vegas έκανε check in στο κλαμπ των παντρεμένων
Στιγμές από τα παρασκήνια, πλάνα μέσα από τα σπίτια τους και κομμάτια από την ιδιωτική ζωή των Vegas κάνουν προσωπική υπόθεση το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού τους «Εγώ το διάλεξα». Δηλαδή το λες και αυτοβιογραφικό. Η Μελίνα δεν χορταίνει να κοιτάζει το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της Φράνκι Λούβαρης, o ZeRaw υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου του και ο DJ Airth προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του μετά από έναν χωρισμό. «Η κάμερα μπήκε μέσα στα σπίτια μας και κατέγραψε στιγμές καθημερινότητας. Είναι αληθινές στιγμές. Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο! Ο DJ Airth είναι σε φάση χωρισμού και ψάχνει να βρει την αγάπη. Ενας περιζήτητος εργένης θα λέγαμε. Ο ZeRaw υπογράφει το διαζύγιό του, κι εγώ είμαι έτοιμη για τον γάμο μου και δείχνω παντού το μονόπετρό μου. (γελάει) Είμαι σε ρομαντική φάση»
, λέει η Μελίνα Μακρή στο «thema people» για τις σκηνές που βλέπουμε και συγχέουν τα όρια μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας.

Κλείσιμο
Κλεφτές ματιές στο απαστράπτον μονόπετρό της έριχνε και στη συνάντησή μας. Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για τον γάμο της με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της Φράνκι Λούβαρη. Tην Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, η Μελίνα ντύθηκε νυφούλα και έζησε τον γάμο της έτσι όπως τον ονειρευόταν, παραδοσιακό.

Την άγχωσε η προετοιμασία του γάμου; «Είχα άγχος γιατί τα οργανώσαμε όλα μόνοι μας. Ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με την προετοιμασία του γάμου έναν χρόνο πριν για να είμαστε χαλαροί, να πάμε με τους δικούς μας ρυθμούς. Αλλά η δουλειά μας δεν έχει πρόγραμμα. Προκύπτουν πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς. Οπως, για παράδειγμα, προέκυψε να δουλεύουμε Κυριακές κοντά στον Νίκο Βέρτη. (γελάει) Εγώ δεν το ήξερα και είχα προγραμματίσει τον γάμο για Κυριακή! Οπότε αναγκαστικά λείψαμε από το μαγαζί». Βρήκε νυφικό έτσι όπως το φανταζόταν; «Οχι, βέβαια η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το φανταζόμουν κάπως... Είδα διάφορα νυφικά στα περιοδικά, αλλά τίποτα. Οπότε πήγα και το έραψα από την αρχή, ακριβώς όπως το ήθελα».


Από σήμερα και επισήμως στο κλαμπ των παντρεμένων η Μελίνα Μακρή μετά τον γάμο της με τον Φράνκι Λούβαρη (δεξιά)

Στα επτά χρόνια που είναι μαζί δοκιμάστηκε ποτέ η σχέση τους; «Η σχέση μας δοκιμάστηκε πριν από δύο χρόνια. Και από τη δοκιμασία βγήκαμε νικητές. Καλύτερα που αντιμετωπίσαμε αυτή τη δυσκολία πριν από τον γάμο παρά μετά. Προσωπικά, είχα τα θέματά μου και δεν ντρέπομαι να το πω. Είχα θέματα ανασφάλειας, αυτοπεποίθησης, θυματοποίησης. Εμπαινα στον ρόλο του θύματος σε όλες τις καταστάσεις. Κάποια στιγμή μου έσκασαν όλα αυτά και τα αντιμετωπίσαμε μαζί με το αγόρι μου. Μου στάθηκε πάρα πολύ. Τότε πήγα σε ψυχολόγο».

Ποια ήταν η αφορμή; «Πάθαινα κρίσεις πανικού. Αλλά πιστεύω ότι η διαδρομή της αναζήτησης του εαυτού δεν τελειώνει. Μέσα από αυτή την πορεία ανακάλυψα κι άλλα πράγματα για τον εαυτό μου. Πράγματα που ούτε εγώ τα γνώριζα. Χαίρομαι όμως που τα αντιμετώπισα πριν από τον γάμο. Γιατί άμα σου σκάσουν μετά, τότε είναι πιο δύσκολα. Ειδικά αν αποκτήσεις και παιδιά», λέει η Μελίνα.

Το νέο τραγούδι των Vegas, σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, έχει τίτλο «Εγώ το διάλεξα». Εκείνη τι είναι αυτό που διάλεξε στον σύντροφό της; «Ο Φράνκι είναι ο ηχολήπτης μας στα live και έχουμε πάρα πολλά κοινά. Αγαπάμε και οι δύο τη μουσική, έχουμε ίδια ωράρια, γράφουμε και μουσική μαζί στο σπίτι. Μαζί γράψαμε τη μουσική στο τραγούδι της Μαλούς “Τους είπες πως” που έφτασε στο νούμερο ένα στα charts»

Πριν από λίγες εβδομάδες οι Vegas ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Κέντρο Αθηνών» στο πλευρό του Νίκου Βέρτη. Πώς είναι ο Νίκος ως συνεργάτης; «Εγώ συνεργάζομαι για δεύτερη φορά με τον Νίκο Βέρτη. Η πρώτη ήταν στο “Posidonio” το 2005. Τότε άνοιγα το πρόγραμμα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του έκανα φωνητικά. Μέχρι το κλείσιμο. Eχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Νίκο».

Δισκογραφικά, μόλις κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ των Vegas με τίτλο «Υπόσχεση». Τι θα ακούσουμε; «Μόλις κυκλοφορήσαμε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ μας με την Cobalt Music, το οποίο έχει τίτλο “Υπόσχεση”. Δύο από τα τραγούδια του άλμπουμ τα έχουμε γράψει μαζί με τον Φράνκι. To ένα λέγεται “Βαθιά νερά” και το άλλο “Ο,τι δίνεις”. Το “Βαθιά νερά” μιλάει για τη δύναμη της ψυχής που κρύβουμε όταν φτάνουμε στον πάτο...».  «Δηλαδή γυρίσατε δύο χρόνια πίσω με το τραγούδι;», τη ρωτώ. «Ναι, είναι αυτοβιογραφικό. Μιλάει για τη σχέση μας με τον Φράνκι. Oπως λέει ο στίχος: «Πάντα πέφταμε μαζί στη φωτιά / Βγήκαμε όμως δυνατοί από τα δύσκολα”».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης