Δείτε την Εύη Αδάμ να ξεσηκώνει τους θαμώνες τουρκικού beach bar

Δείτε την Εύη Αδάμ να ξεσηκώνει τους θαμώνες τουρκικού beach bar

Παίρνοντας θέση πίσω από τα decks beach bar στην γειτονική χώρα, η Εύη Αδάμ έπαιξε μουσική για τον κόσμο - Για να ανεβάσει τους θαμώνες ακόμα περισότερο, το πρώην μοντέλο και νυν dj, σκαρφάλωσε πάνω στη μπάρα και έδωσε ένα σέξι χορό!

Δείτε την Εύη Αδάμ να ξεσηκώνει τους θαμώνες τουρκικού beach bar
Το ολόσωμο λευκό μαγιό με το οποίο «αναστάτωσε» φέτος το καλοκαίρι τη Μύκονο, ξαναφόρεσε η 43χρονη Εύη Αδάμ, αυτή τη φορά για μία επαγγελματική εμφάνιση.



Κλείσιμο
Το πρώην μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών, εμφανίστηκε ως dj, σε beach bar στην γειτονική Τουρκία. Παίρνοντας θέση πίσω από τα decks του beach bar «Zio Βeach», το οποίο βρίσκεται στα Αλάτσατα, η Εύη Αδάμ, θέλησε να ξεσηκώσει τον κόσμο. Για να τους ανεβάσει ακόμα περισότερο, το πρώην μοντέλο και νυν dj, σκαρφάλωσε πάνω στη μπάρα και έδωσε ένα σέξι χορό. 



Για την εμπειρία της, η μελαχρινή καλλονή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της: «Ήμουν καλεσμένη για να παίξω μουσική tech και deep house και μαζί μου ήταν και οι κόρες μου. Ήμασταν προσκεκλημένοι του πρόξενου της Σμύρνης, του κ. Θεόδωρου Τσακίρη, που είναι παλιός συνάδελφος του πατέρα μου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πατέρας μου ήταν πρέσβης», δήλωσε, μεταξύ άλλων η Εύη Αδάμ.



Όσο για το πώς προέκυψε η ενασχόληση της με τη μουσική, η Εύη Αδάμ, είπε: «Παίζω εδώ και δέκα χρόνια. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το διαφημίζω. Και δεν παίζω πολύ συχνά. Παίζω για club που ήδη με ξέρουν, είναι φίλοι και γνωστοί, πιο πολύ στο εξωτερικό».













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης