H πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

H πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και φορώντας ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές- Οι αναφορές στις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα και η συμβουλή της Ελένης στη νέα της συνεργάτιδα

H πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη
Πρεμιέρα έκανε η όμορφη Ελένη, σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ανανεώνοντας το σταθερό τηλεοπτικό ραντεβού της με το κοινό. Ανανεωμένη, μαυρισμένη και φορώντας ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές.

Κλείσιμο


«Περιμένετε να δειτε κόσμο και κοσμάκη», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη, «αλλά θα δείτε το τρίο "Συνταξιούχο'', πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη. Στο πλευρό της παρουσιάστριας, στην έναρξη της εκπομπής, ήταν οι σταθεροί συνεργάτες της, οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.



Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, δεν ξέχασε τις δύο πρώην συνεργάτιδες της, την Αντωνία Καλλιμούκου και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που , όπως είναι γνωστό, φέτος δεν θα βρίσκονται στην εκπομπή. Αφού έστειλε τα χαιρετίσματα και την αγάπη της, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν, από εδώ και στο εξής. «Και ενώ φέτος δεν είμαστε μαζί, εξακολουθούμε να είμαστε μαζί», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και οι 4.000 γυναίκες

Η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα, ότι είχε σεξουαλική επαφή με 4.000 γυναίκες, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα. Η Κατερίνα Ζαρίφη, με τις ατάκες της, έκανε όλη την παρέα να λυθεί από τα γέλια. Το μόνη φορά που παρενέβη στη συζήτηση η Ελένη Μενεγάκη, ήταν όταν ο Γρηγόρης, είπε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας, είναι 40 ετών. «Ε όχι και 40 ετών, ο Σπαλιάρας! Μικρός είναι ακόμα», είπε η όμορφη Ελένη.

Οι νέοι συνεργάτες της
Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε τη νέα συνεργάτιδα της, την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, γνώρισε την Τζωρτζέλα, σε ένα κομμωτήριο. «Μην αγχώνεσαι και μην σου πάρουν τον αέρα οι άλλοι που είναι παλιοί», ήταν η συμβουλή της Ελένης στην Τζωρτζέλα.

Ακολούθησε μία ζεστή αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που θα βρίσκεται και φέτος στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής «Ελένη». «Σου λείψαμε βρε;», τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης