Δείτε τη γυναίκα που έχει «κοιμηθεί» με 10.091 άντρες

Δείτε τη γυναίκα που έχει «κοιμηθεί» με 10.091 άντρες

Αυτό ισχυρίζεται η ίδια

Δείτε τη γυναίκα που έχει «κοιμηθεί» με 10.091 άντρες

Η Gwyneth Montenegro, υπήρξε συνοδός ανδρών, άνηκε δηλαδή στη βιομηχανία του σεξ, και στο απόγειο της «καριέρας» της χρέωνε την ώρα 500 με 1.000 δολάρια. Όπως αποκαλύπτει η ίδια σήμερα , η ζωή της βρισκόταν στη δίνη των ναρκωτικών και του αλκοόλ ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που χωρίς να έχει πλήρη συναίσθηση των πράξεων της, συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια. Ως πολυτελής συνοδός κυριών, η Montenegro ταξίδεψε σε όλη την Αυστραλία, γνώρισε εξωτικούς προορισμούς και κέρδισε πολλά χρήματα.

Κλείσιμο
Σήμερα στα 37 της χρόνια, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω δεν θα επέλεγε ξανά αυτό το «σκοτεινό» μονοπάτι. Στην αυτοβιογραφία της, μετρά τους χιλιάδες άνδρες με τους οποίους είχε σεξουαλική επαφή και περιγράφει πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Στα 18 της χρόνια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, λίγο αργότερα άρχισε να χορεύει σε διάφορα μαγαζιά και στα 21 της χρόνια βγήκε στην πορνεία. Aνάμεσα στους πελάτες της, δικηγόροι, πολιτικοί, διάσημοι καλλιτέχνες. Διέξοδο στις ενοχές που αισθανόταν έβρισκε στο να σκορπά τα χιλιάδες δολάρια, αγοράζοντας αμάξια και ρούχα. «Όταν μπήκα σε αυτόν τον κόσμο, γνώρισα τους πιο ισχυρούς ανθρώπους και είχα την πρώτη μου επαφή με τα ναρκωτικά».

Αλήθεια, τι ήταν αυτό που την οδήγησε να γράψει αυτό το βιβλίο: «Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους ανθρώπους που ανήκουν στην βιομηχανία του σεξ, ότι είναι άνθρωποι, ότι είναι ανθρώπινες υπάρξεις...»

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, την ανάγκασε να να πει όλη την αλήθεια στους γονείς της, Από εκείνη τη στιγμή έβαλε σκοπό της ζωής της να μην μείνει πολύ καιρό στο επάγγελμα. Τελικά στα 33 της χρόνια, κατάφερε να ξεφύγει από το κύκλωμα της πορνείας και να κάνει μία νέα αρχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης