Την προσωπική του ζωή και την επιλογή του να μην παντρευτεί σχολίασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, δηλώνοντας ευτυχής που δεν προχώρησε σε γάμο, καθώς κατά τη γνώμη του δεν θα ήταν πετυχημένος.
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι υπήρξαν γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση και θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», εξομολογήθηκε ότι αν και είναι περιποιητικός απέναντι στις συντρόφους του, σύντομα μπορεί να γίνει βαρετός.
Όπως είπε: «Εμένα ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα και το οποίο δεν το βρήκα και γι’αυτό και δεν παντρεύτηκα. Μου αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έφτασα κοντά στον γάμο μερικές φορές, αλλά ευτυχώς δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου. Πιστεύω θα με έδιωχναν, όχι επειδή δεν φέρομαι καλά, αλλά επειδή γρήγορα γίνομαι βαρετός. Στα νιάτα μου δεν ήμουν ζεν πρεμιέ, ήμουν ένας ηθοποιός ο οποίος παρίστανε τον ωραίο, οι ρόλοι μου στον Καλημέρη, ήταν κάποιος που παρίστανε τον ωραίο, δεν ήταν ωραίος».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι έχει συγχωρήσει την απιστία και μάλιστα εάν του δινόταν η ευκαιρία θα ευχαριστούσε τους άντρες, με τους οποίους τον απάτησαν οι πρώην σύντροφοί του: «Μερικές φορές μερωτούν,γιατί δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, ένα κόλπο για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά σου είναι να συγχωρείς, γιατί όταν συγχωρείς, κόβεις το σκοινί με αυτόν που σου δημιούργησε το πρόβλημα, φεύγει το στρες. Συγχωρώ, συγχωρώ, συγχωρώ. Σε συγχωρώ και είμαι ελεύθερος, γι’αυτό δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Όχι μόνο έχω συγχωρήσει απιστία, έχω ευχαριστήσει απιστία. Κάποια στιγμή στη ζωή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους άντρες που μεέσωσανπαίρνοντάς μου τις γυναίκες που νόμιζα ας πούμε ότι είχα κάποια σχέση».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή