Η Κέλλυ Κελεκίδου ταξιδεύει στην Αλβανία για μια προγραμματισμένη εμφάνισή της στην Κορυτσά. Το πρωί ανέβασε μάλιστα, και μερικές φωτογραφίες από τη στάση που έκανε στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας, για να αγοράσει κάτι από ένα περίπτερο.
Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό, κάνοντας το σήμα του ωτοστόπ, φορώντας ένα στράπλες στενό και μαύρο φόρεμα με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Τετάρτης 14 Αυγούστου, η Κέλλυ Κελεκίδου έγραψε: «Μια στάση για ένα γλυκό και φύγαμε για Κορυτσά» ενώ στα hashtags ανέφερε ότι βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;