Η Κέλι Ρόουλαντ περπάτησε, μεταξύ άλλων, στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπου πήγε για την πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Marcello Mio» αλλά η παρουσία της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, δεν έληξε με ωραίο τρόπο.
Η εικόνα της 43χρονης τραγουδίστριας και πρώην μέλους των Destiny's Child να τσακώνεται με υπάλληλο της ασφάλειας, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Δείτε το βίντεο
Σύμφωνα με την DailyMail, η Ρόουλαντ εκνευρίστηκε με μέλος της ασφάλειας που της έδειχνε επίμονα τον δρόμο προς την έξοδο.
Η τραγουδίστρια ήθελε να μείνει κι άλλο στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθεί και να χαιρετήσει τους θαυμαστές της. Ωστόσο, οι σεκιούριτι έκριναν ότι ο χρόνος της είχε τελειώσει και επέμειναν να την απομακρύνουν. Παρά το γεγονός ότι της έδειχναν για αρκετή ώρα έξοδο, η Ρόουλαντ εξακολουθούσε να μένει ακίνητη κάνοντας μικρά βήματα προς τα έξω. Μια γυναίκα από την ομάδα της ασφάλειας όμως, της έδειξε ξανά την κατεύθυνση που έπρεπε να πάρει για να φύγει, αυτή τη φορά με πιο αυστηρό τρόπο, βάζοντας το χέρι της ακριβώς μπροστά της. Η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και άρχισε να τσακώνεται με τη σεκιούριτι.
Κάποιος που ήταν παρών στο συμβάν, είπε στην DailyMail: «Προσπαθούσε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της και να βοηθήσει τους παπαράτσι να τραβήξουν τη φωτογραφία τους. Δεν τη νοιάζει αν φαίνεται σαν ντίβα αν ξέρει ότι υπερασπίζεται τον εαυτό της. Δεν είναι ψεύτικη και ήθελε να θέσει ένα ξεκάθαρο όριο».
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.