Νέα ομάδα σέξι φωτογραφιών ανήρτησε η Μαρία Κορινθίου η οποία κρατάει «ζεστούς» τους χιλιάδες followers της ένα 24ωρο πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Αυτή τη φορά η ηθοποιός στις φωτογραφίες της αποθεώνει τις καλτσοδέτες αναφερόμενη στη «δύναμή» τους στην φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό εταιρείας εσωρούχων.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους