Survivor 2024: Δεύτερη σερί νίκη για τους ανανεωμένους Μαχητές, η Όλγα Πηλιάκη στον τάκο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Δεύτερη σερί νίκη για τους ανανεωμένους Μαχητές, η Όλγα Πηλιάκη στον τάκο - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Ζωής, ο νέος παίκτης των Μπλε, η χαλασμένη καρύδα, ο «Έμινεμ» και η μάχη για την 2η ασυλία

MixCollage-13-Feb-2024-02-02-AM-542
Οι ανανεωμένοι Μαχητές ξεκίνησαν δυνατά την 6η εβδομάδα του Survivor 2024 και κατάφεραν να διπλασιάσουν τις ασυλίες τους στέλνοντας για 2η φορά τους Διάσημους στην κάλπη εκεί όπου μετά την Ζωή Ασουμανάκη έβγαλαν στον τάκο και την Όλγα Πηλιάκη. Με την ψήφος τους οι Κόκκινοι «κλείδωσαν» ότι αυτή την εβδομάδα η μονομαχία παραμονής θα έχει... άρωμα γυναίκας, καθώς οι επόμενες δύο υποψηφιότητες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα πρέπει να είναι γένους θηλυκού.

Οι ισορροπίες άλλαξαν δραματικά στις ομάδες Διάσημων και Μαχητών από το επεισόδιο της Κυριακής (11/2), με την είσοδο των «παλιών» Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλας Χρυσαείδή να ανεβάζουν την ψυχολογία των Μπλε οι οποίοι πήραν και τον «νέο» Κώστα Βουγιουκαλάκη, ενώ στους «Κόκκινους» προστέθηκαν οι Έλενα Αμανατίδου και Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3avrnwsa7d)


Κλείσιμο
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/2) η Ζωή Ασουμανάκη έδειξε να έχει ενοχληθεί από τις 8 ψήφους που της έδωσαν οι συμπαίκτες της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3awjc4aqux)


Πάντως η υποψηφιότητά της Miss International Greece 2023 χαροποίησε τους Μπλε, που έχουν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του 22χρονου μοντέλου των Κόκκινων.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που έκανε με την υπόλοιπη Μπλε ομάδα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός αποκάλυψε τι του είπε η Ζωή Ασουμανάκη, όταν έκλεισαν οι κάμερες στο συμβούλιο.

«Τελειώνοντας το συμβούλιο, όταν ήταν κλειστές οι κάμερες, γυρνάει η Ζωή, με δείχνει με το δάχτυλο και λέει "εσύ να προσέχεις αυτά που λες και να σκέφτεσαι δύο φορές". Εντωμεταξύ, εγώ δεν της απάντησα καν εκείνη τη στιγμή, της έκανα ένα "οκ" με το χέρι. Δεν ήθελα να δώσω σημασία, γιατί δεν μου αρέσει ποτέ να μιλάω off camera. Μου αρέσει να τα λέω on camera ότι έχω να πω στον καθένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είπε εκείνη τη στιγμή και δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν κατάλαβε από αυτά που της είπα. Μας στέλνει φιλάκια και μας ειρωνεύεται μέσα στα μούτρα μας», είπε ο παίκτης των Μαχητών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3b1qnvua95)


Εκτός από τη Ζωή οι Μπλε τα είχαν και με την Κατερίνα Δαλάκα, με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να σχολιάζει πως ματσάρει πιο αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP της εβδομάδας.

«Η Δαλάκα μάλλον ξέχασε πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Δεν έχω κάψα να τρέχω μαζί, αλλά αυτή έχει μάλλον. Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ’ όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι «βασίλισσα του Survivor», μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το ‘χεις και καμάρι. Νομίζω το αρνήθηκε, είναι σε άλλο Survivor; Έχει μείνει πιο παλιά; Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι έχει δίκιο και δεν νομίζω ότι θα σταματήσει να επιλέγει έτσι», δήλωσε η 20χρονη φοιτήτρια ναυτιλιακών για τις κινήσεις που κάνει η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3b7yu0zmuh)


Αν και η ψυχολογία των Μπλε φαίνεται πως έχει ανέβει, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την τύχη τους. Αυτή τη φορά την χαρά που τους έδωσε η νίκη επί των Κόκκινων τους την χάλασε μια χαλασμένη καρύδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3bamwnsbwh)


Η χαλασμένη καρύδα σχολιάστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό, με την Χρύσα να αποκαλύπτει στον παρουσιαστή του Survivor πως το βράδυ οι περισσότεροι κοιμήθηκαν με τα παπούτσια τους και κάποια στιγμή οι μισοί έλειπαν από την καλύβα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3bkqd3zk7l)


Από τους Μπλε που δεν έφαγαν καρύδα και έδειξαν να έχουν κέφια ήταν ο Τζείμς Καφετζής, ο οποίος προκάλεσε τόσο τον Λιανό όσο και τον Αλέξη Παππά όταν είπε ότι σήμερα που ο στίβος μάχης έχει νερό ίσως βγάλει και την μπλούζα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3bmhnfqnqx)


«Θα ήθελα να μην ματσάρω τον Τζέιμς σήμερα γιατί το νερό μπορεί να φύγει λίγο παραέξω από τα τοιχώματα. Σου είχα πει ότι δεν θέλω τον Λεμπρόν. Βλέπω τον Έμινεμ» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Τζέιμς θέλει να σε δει να μουσκεύεις» του είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Με το νερό τα έχω καλά. Σκέφτομαι να μπω χωρίς μπλούζα. Με ή χωρίς» ρώτησε τον Παππά. «Χωρίς» του απάντησε ο Παππάς.

«Κέρνα με ένα ποτό πρώτα!» του ανταπάντησε ο Τζέιμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3bwpryp45d)


Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια ανακοίνωσε πως οι Μπλε θα έχουν ακόμα μια προσθήκη, καθώς ο Κώστας Βουγιουκλάκης ένιωσε έντονη αδιαθεσία και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο νέος παίκτης των Μαχητών είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι για να διορθώσει την ανισορροπία, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι 29 ετών από την Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας και Tik Toker. «Ό,τι απορίες έχεις θα στις λύσω» είπε προς τον Γιώργο Λιανό και συνέχισε: «Η σχέση μου με τον αθλητισμό το τελευταίο διάστημα δεν είναι τόσο καλή και από Αύγουστο μέχρι Δεκέμβριο δεν έκανα κάτι λόγω τραυματισμού. Τώρα είμαι καλά. Πέντε ώρες πριν με πάρουν τηλέφωνο έπαθα ένα μικρό τραυματισμό στο ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια, ο νέος παίκτης του Survivor μίλησε για τον εθελοντισμό που έκανε στην Τανζανία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3c26yacuap)


Στο στίβο μάχης θα απουσίαζαν η Μαριλίνα και η Μαρία που βρέθηκαν εκτός για ιατρικούς λόγους και ο τραυματίας Σάββας. Οι Μαχητές μπήκαν με ανεβασμένη ψυχολογία και κατάφεραν να προηγηθούν με 7-0 πριν ο Παππάς νικήσει τον Τζέιμς για να μειώσουν οι Διάσημοι σε 7-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3d55jc2zcx)


Όμως αυτό δεν άλλαξε την ροή του αγώνα με τους Μπλε να κερδίζουν το τοτέμ της 2ης ασυλίας με σκορ 12-4. Το τελευταίο πόντο για τους Μαχητές έφεραν οι Φάνης και Σταυρούλα απέναντι στους Όλγα και Γκάνο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3ek1cztt15)


Ο Τζέιμς Καφετζής μπήκε στο Survivor και μαζί του φαίνεται ότι μπήκε η στρατηγική που απουσίαζε από τους Μπλε.

«Ασημίνα & Δαλάκα διάλεξαν Σταυρούλα για να μη γίνουν ρεζίλι. Από αύριο θα αλλάξουν τακτική, γι’ αυτό είπα στη Σταυρούλα αύριο στα πρώτα ματσαρίσματα να διαλέξει μία από τις δύο» είπε ο «στρατηγικότατος» όπως τον αποκάλεσαν Τζέιμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3f84f7257d)


Στο Συμβούλιο οι παίκτες των δύο ομάδων σχολίασαν το αποτέλεσμα της 2ης ασυλίας με τους Κόκκινους να δείχνουν αιφνιδιασμένοι από την μεγάλη ήττα τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3g6g21kxnt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3gbiu6lrmp)


Στη κάλπη οι Κόκκινοι έριξαν στον τάκο την Όλγα Πηλιάκη με 9 ψήφους, η οποία μαζί με την Ζωή Ασουμανάκη κλειδώνουν το γεγονός πως θα αποχωρήσει γυναίκα από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3gm4mip0nl)


«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η Όλγα Πηλιάκη για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3gn9zeypq9)





Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης - Πώς έγινε το μακελειό στη ναυτιλιακή

Άμπου Ντάμπι: Πρωτόγνωρες εικόνες για τους κατοίκους με χαλάζι, βροχές και πλημμύρες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γλυφάδα: Η οικογενειακή διαμάχη των $325 εκατ. και η ιστορία της οικογένειας Καρνέση που αιματοκύλησε ο Αιγύπτιος υπάλληλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης