Για μια φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία κρατούσε μια μεγάλη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, τη ρώτησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» ρωτήθηκε από τον σεφ για τα τριαντάφυλλα και για τον αποστολέα τους.
«Σκάει μια φωτογραφία και έλεγε Φαίη Σκορδά με μπουκέτα τριαντάφυλλα, χιλιάδες. Τι παίζει μωράκι;» ρώτησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Στο οποίο η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Παιδιά δεν ξέρω μου ήρθε αυτή η ανθοδέσμη σήμερα. Να σας πω κάτι, είναι η πρώτη φορά που μου ήρθαν τόσα πολλά λουλούδια, είχε μια κάρτα που έγραψε πόσα λουλούδια ήταν, ήταν 201 αλλά δεν ξέρω από πού είναι. Η κάρτα δεν είχε όνομα. Δεν ξέρω από πού είναι τα λουλούδια. Είχα μια σκέψη και ξεφτιλίστηκα γιατί δεν ήταν. Ορκίζομαι ότι δεν ξέρω από που είναι, δεν παίζει τίποτα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.