Μπορεί η Σακίρα να αποθεώθηκε πρόσφατα, όταν χόρεψε κρατώντας δύο μαχαίρια στα χέρια της, για το κοινό των MTV VMA Awards, δεν είχε την ίδια απήχηση όμως, ο χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Το άλλοτε pop idol πήρε δύο κουζονομάχαιρα και άρχισε να χορεύει σε ένα ακόμη βίντεο από αυτά που αναρτά συχνά στο Instagram.
Αν και έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να της σχολιάζουν στις αναρτήσεις της, η Σπίαρς «προκαλεί ανησυχία στους φαν της», όπως γράφει η Daily Mail.
H 42χρονη φορούσε ένα μαγιό και ένα μπλουζάκι, ενώ χόρευε στο φουαγιέ του σπιτιού της στην Καλιφόρνια, με ένα μαχαίρι σε κάθε χέρι.
«Άρχισα να παίζω στην κουζίνα με μαχαίρια σήμερα!!! Μην ανησυχείτε, ΔΕΝ είναι αληθινά μαχαίρια!!!».
Το βίντεο έρχεται λίγο μετά τον χορό της σε στύλο. Μερικές μέρες πριν, η Σπίαρς ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φορά φούξια μπικίνι, που παραπέμπει σε ενδυμασία οριεντάλ χορεύτριας. Στο κλιπ προσπαθεί να χορέψει σε στύλο, με το ίδιο στιλ απότομων κινήσεων, όπως συνήθως, τα τελευταία χρόνια.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας