Αντζελίνα Τζολί: Έγινε γκράφιτι στην Ιταλία - Με ουλές μαστεκτομής στέλνει ένα μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου

Αντζελίνα Τζολί: Έγινε γκράφιτι στην Ιταλία - Με ουλές μαστεκτομής στέλνει ένα μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου

Ο καλλιτέχνης aleXsandro Palombo υμνεί τη γυναικεία δύναμη - Δείτε τις εικόνες

Angelina_jolie
Η Αντζελίνα Τζολί έγινε το κεντρικό πρόσωπο σε ένα έργο street art του καλλιτέχνη aleXsandro Palombo, ο οποίος ύμνησε τη γυναικεία δύναμη και με ένα πορτρέτο της Χολιγουντιανής ηθοποιού, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.


Η Αντζελίνα Τζολί απεικονίζεται με σημάδια μαστεκτομής και η εικόνα της κοσμεί από το πρωί της Τετάρτης, μία από τις κεντρικές πλατείες του Μιλάνου, την Piazza San Babila, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της ιταλικής πόλης.
Angelina_Jolie___3_
Το νέο street art του aleXsandro Palombo με τίτλο «Love Yourself», παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο καλλιτέχνης θέλησε με τη σειρά του να στείλει ένα δυνατό μήνυμα, να ευαισθητοποιήσει το κοινό, να υμνήσει τη δύναμη και το θάρρος όλων των γυναικών, αλλά και να απομυθοποιήσει τις ουλές της μαστεκτομής.
Κλείσιμο
Angelina_Jolie___1_
Το 2015 ο ίδιος καλλιτέχνης είχα καταπιαστεί ξανά με το συγκεκριμένο ζήτημα και είχε δημιουργήσει μία σειρά έργων με τίτλο «SURVIVOR» έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή τη σειρά απεικόνισε τις ηρωίδες των κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως τη Χιονάτη, τη Γιασμίν, τη Σταχτοπούτα, την Άριελ, τη Μαρτζ Σίμπσον, τη Βίλμα Φλίντστοουν, τη Μπέτι Μπουπ και τη Τζέσικα Ράμπιτ, με εμφανή τα σημάδια της μαστεκτομής.


Ποιος είναι ο καλλιτέχνης
Ο Palombo θεωρείται πρωτοπόρος της κοινωνικής τέχνης και ξεκίνησε να ασχολείται με το είδος πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Σήμερα συνεχίζει την ερευνητική του πορεία και την ευαισθητοποίηση που επικεντρώνεται στην ποπ κουλτούρα, στην κοινωνία, στις ανισότητες, στην ένταξη, στη διαφορετικότητα, στην ηθική και στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Angelina_Jolie___2_
Τα έργα τέχνης του, είναι παραδίδουν μία ανάλυση της σύγχρονης κοινωνίας. Μέσα από την οπτική του, ωθεί το κοινό σε προβληματισμό και έχει σκοπό να ανατρέψει κοινωνικά στερεότυπα και να αναδείξει ζητήματα παγκόσμιας σημασίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου στο Αγρίνιο - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Κατηγορητήριο καταπέλτης για τη μητέρα της 12χρονης - Blindchat, SMS και ο μυστηριώδης «ΑΜ»

Τα «φιντανάκια» των σίριαλ: Πέντε παιδιά γνωστών ηθοποιών στις οθόνες μας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης