Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το πρόβλημα υγείας, από το οποίο πάσχει, αλλά και πώς αυτό επηρεάζεται από την πανδημία.
Η γνωστή τραγουδίστρια, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και εξομολογήθηκε, ότι η καθημερινότητά της έχει γίνει αρκετά δύσκολη.
Πιο συγκεκριμένα, είπε:
«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη. Είναι η πιο ελαφριά μορφή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και ήμουν πολύ προσεκτική την πρώτη εποχή του Covid και τώρα».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.