Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνει ηΚατερίνα Μουτσάτσουκαι μάλιστα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να βαφτίσει τον ενός έτους γιο της.
Η διάσημη ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της και παραγωγό, Τσαρλς Κόμο και τους δύο γιους τους. Το ζευγάρι όμως, αποφάσισε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα της ηθοποιού και συγκεκριμένα στην Αίγινα.
Εκεί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και την βάφτιση του μικρού τους γιου, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι της οικογένειας.
Η Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε γνωστή την είδηση στο Instagram, αφού ανάρτησε δύο φωτογραφίες από την ώρα του μυστηρίου.
Στην λεζάντα έγραψε:«Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η παρουσία κατέστησε δυνατή αυτή τη στιγμή)».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους