Κορωνοϊός - Κατερίνα Μουτσάτσου: «Κολλήσαμε και οι τρεις στην οικογένεια»

Κορωνοϊός - Κατερίνα Μουτσάτσου: «Κολλήσαμε και οι τρεις στην οικογένεια»

Η ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, με τον συζυγό της και τον γιο τους, αποκάλυψε ότι τον Φεβρουάριο νόσησαν από τον φονικό ιό

katerina_moutsatsou
Η Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε στην εκπομπή Happy Day, ζωντανά μέσω Skype, από το Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της.
«Είναι πρωτοφανές όλο αυτό… Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το μετά… Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα» εξήγησε η ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα. Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ για τον κορωνοϊό».

Κατερίνα Μουτσάτσου - "Κολλήσαμε και οι τρεις στην οικογένεια κορονοϊό"

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Ο Απρίλιος θα είναι ένας κρίσιμος μήνας- Αυστηρότερα μέτρα αν κριθεί αναγκαίο

Κορωνοϊός: 80 τόνοι υγειονομικού υλικού ήρθαν από την Κίνα με Antonov

Κορωνοϊός: Αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας δοκιμάζει εμβόλιο με βάση το φυτό του καπνού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης