Η Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε στην εκπομπή Happy Day, ζωντανά μέσω Skype, από το Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της. «Είναι πρωτοφανές όλο αυτό… Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το μετά… Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα» εξήγησε η ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα. Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ για τον κορωνοϊό».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.