Αγρίνιο: Το πακέτο τσιγάρων έκρυβε... τσιγαριλίκια

Αγρίνιο: Το πακέτο τσιγάρων έκρυβε... τσιγαριλίκια

Βγήκαν για… διανομή ναρκωτικών στο Αγρίνιο δύο γυναίκες και ένας άνδρας, που πίστευαν ότι θα ξεγελούσαν τους αστυνομικούς κρύβοντας μέρος της πραμάτειας τους σε ένα πακέτο τσιγάρων

Αγρίνιο: Το πακέτο τσιγάρων έκρυβε... τσιγαριλίκια
Βγήκαν για… διανομή ναρκωτικών στο Αγρίνιο δύο γυναίκες και ένας άνδρας, που πίστευαν ότι θα ξεγελούσαν τους αστυνομικούς κρύβοντας μέρος της πραμάτειας τους σε ένα πακέτο τσιγάρων. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήξεραν τι έψαχναν.

Όταν ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 47 χρόνων και ο 39χρονος συνεργός τους στον κόμβο Κουβαρά της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, βρήκαν τα 31 τσιγαριλίκια που ήταν κρυμμένα στο πακέτο τσιγάρων, αλλά και μια συσκευασία καπνού στην οποία υπήρχαν άλλες δέκα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 48 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν μέσα σε ένα σακίδιο δύο συσκευασίες με μικρή ποσότητα μιας άγνωστης ουσίας σε κρυσταλλική μορφή που εστάλη για ανάλυση.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δυο γυναικών στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητες κάνναβης σε αυτό της 47χρονης ενώ σε αυτό της 55χρονης κατέσχεσαν 22 συσκευασίες με συνολικά 890 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο συσκευασίες με μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 39 ναρκωτικά χάπια, τέσσερα γραμμάρια σπόρους κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ποσό 1.150 ευρώ και 15 νάιλον συσκευασίες, που χρησιμοποιούνται για τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών. Οι τρεις διακινητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης