Ανήλικοι αλλοδαποί ξάφρισαν ξενοδοχείο

Ανήλικοι αλλοδαποί ξάφρισαν ξενοδοχείο

Οι τρεις ανήλικοι Βούλγαροι παρέδωσαν τα κλεμμένα χρήματα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα της περιοχής

Ανήλικοι αλλοδαποί ξάφρισαν ξενοδοχείο
Σε μπελάδες έβαλαν τους γονείς τους τρεις αλλοδαποί πιτσιρικάδες οι οποίοι τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό. Όμως, οι υπάλληλοι τους πήραν είδηση και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος .

Οι τρεις ανήλικοι Βούλγαροι παρέδωσαν τα κλεμμένα χρήματα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα της περιοχής, όπου προσήχθησαν λίγο αργότερα ο 38χρονος πατέρας του ενός και οι μητέρες των άλλων δυο ηλικίας 37 και 43 χρόνων που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Γονείς και παιδιά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε τις ανάλογες διώξεις και τους άφησε ελεύθερους.

Κλείσιμο
*** Σε μια περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 39χρονος και η 32χρονη φίλη του μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες στο παντοπωλείο μιας 40χρονης και την απασχόλησαν για να αρπάξουν διάφορα εμπορεύματα. Στη συνέχεια, διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 39χρονου, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Καλλικράτειας, συνελήφθησαν και ανακρίνονται για άλλες παρόμοιες κλοπές που τυχόν έχουν διαπράξει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης