Κλοπή 11.300 ευρώ από βενζινάδικο στη Σύρο

Κλοπή 11.300 ευρώ από βενζινάδικο στη Σύρο

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία το θύμα, άγνωστοι του άρπαξαν τσαντάκι με 11.300 ευρώ και τα προσωπικά του αντικείμενα, χωρίς να αντιληφθεί τίποτα

Κλοπή 11.300 ευρώ από βενζινάδικο στη Σύρο

Τραβούσε τα μαλλιά του από την απόγνωση ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή του Πάγου στη Σύρο, όταν διαπίστωσε ότι η τσάντα που είχε αφήσει στο γραφείο του με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και πολύτιμα έγγραφα είχε κάνει φτερά!

Ο αναστατωμένος επιχειρηματίας πήγε στο τμήμα Ασφάλειας Ερμούπολης και δήλωσε την κλοπή της μαύρης τσάντας η οποία περιείχε ποσό ύψους 11.300 ευρώ, αλλά και τις πιστωτικές κάρτες του, καθώς και τραπεζικά και προσωπικά έγγραφα. Το περίεργο είναι ότι δεν αντιλήφθηκε  κάποιον να μπαίνει το γραφείο, παρ’ όλο που το πρατήριο βρίσκεται σε αραιοκατοικημένη περιοχή και πάνω σε επαρχιακό δρόμο.
Κλείσιμο



*** Συσκευασμένη σε χαρτοκιβώτια και έτοιμη για… ταξίδι είχαν τη λεία τους οι άγνωστοι διαρρήκτες που χρησιμοποίησαν ως κρησφύγετο ένα κλειστό εξοχικό στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Κορώνης! Ένας περαστικός που είδε ανοιχτή την πόρτα πίστεψε πως είχαν έρθει οι γείτονές του και πήγε να τους καλωσορίσει, αλλά αντίκρισε έκπληκτος κούτες με χορτοκοπτικά, αλυσοπρίονα, ποτιστικές μηχανές, ραβδίστηκα μηχανήματα ,γεννήτριες και διάφορα γεωργικά εργαλεία που είχαν κλαπεί από τα σπίτια της περιοχής!

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ενημέρωσε την Ασφάλεια Καλαμάτας που ερευνά την υπόθεση προσπαθώντας να εντοπίσει ίχνη των δραστών, που όλα δείχνουν ότι είναι μέλη σπείρας η οποία λυμαίνεται τα εξοχικά. Παράλληλα, αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των κλοπιμαίων για να τα παραλάβουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης