Ισχυρό σοκ υπέστη μια γυναίκα που έκανε το λάθος να αφήσει για λίγο ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματός της στα Ιωάννινα για να κάνει λίγο ρεύμα, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν διαπίστωσε ότι απ' έξω βρισκόταν ένας άνδρας που είχε βγάλει το γεννητικό του όργανο χαϊδεύοντάς το!
Ο σάτυρος είχε εκμεταλλευτεί το άνοιγμα της πόρτας και παρακολουθούσε την ανυποψίαστη γυναίκα η οποία άλλαξε μπλούζα για να αυνανιστεί μπροστά της! Τρομοκρατημένη εκείνη, έκλεισε απότομα την πόρτα και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, ενώ ο επιδειξίας έσπευδε να εξαφανιστεί.
Βάσει τη περιγραφής του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζήτησαν πλάνα από κάμερες καταστημάτων της περιοχής και δεν δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν να μπαίνει σε κοντινό σπίτι. Έτσι, τον συνέλαβαν το ίδιο απόγευμα, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.