Ιωάννινα: Δάσκαλος οδήγησης πλαστογραφούσε δημόσια έγγραφα!

Ιωάννινα: Δάσκαλος οδήγησης πλαστογραφούσε δημόσια έγγραφα!

Με πλαστή σφραγίδα επικύρωσε και κατέθεσε έναντι αμοιβής τα έγγραφα τουλάχιστον πέντε υποψήφιων οδηγών

dfgbvc
«Μετρ» της πλαστογραφίας ήταν ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στα Ιωάννινα, ο οποίος βεβαίωνε το γνήσιο της υπογραφής εκπαιδευόμενων πελατών του με πλαστή σφραγίδα πρώην υπαλλήλου του ΚΕΠ του Δήμου και κατάθεσε για λογαριασμό τους τα πλαστογραφημένα έγγραφα στη Διεύθυνση Μεταφορών!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν μεθοδική έρευνα στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, διαπίστωσαν ότι ο εκπαιδευτής είχε πλαστογραφήσει έναντι αμοιβής τα έγγραφα τουλάχιστον πέντε υποψήφιων οδηγών και τα είχε καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Ο πλαστογράφος δάσκαλος οδήγησης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση. Στην σχολή του κατασχέθηκαν η πλαστή σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου υπογραφής, δύο έγγραφα πελάτη που έφεραν την πλαστή σφραγίδα με ημερομηνία 24-06-2021, μια πλαστή σφραγίδα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και ένα βιβλίο μητρώου υποψηφίων οδηγών, το οποίο επίσης έφερε την πλαστή σφραγίδα και εξετάζεται.

Ειδήσεις σήμερα

«Διευκολύνσεις» εμβολιασμένων: Ποιοι χώροι ανοίγουν, πώς θα ελέγχεται η είσοδος - Προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Ο κυκλώνας Ενρίκε απειλεί τις δυτικές ακτές του Μεξικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης