ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Καρίγιο: «Θα προτιμούσα άλλο πρωτάθλημα…»

Καρίγιο: «Θα προτιμούσα άλλο πρωτάθλημα…»

Ο Γουίδο Καρίγιο δήλωσε πως είναι κοντά σε μεταγραφή, επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά παραδέχτηκε πως θα προτιμούσε να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα

Καρίγιο: «Θα προτιμούσα άλλο πρωτάθλημα…»
Επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Γουίδο Καρίγιο. Ο επιθετικός της Εστουδιάντες τόνισε πως είναι κοντά σε μεταγραφή, δίχως να κατονομάζει την ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως αν ήταν επιλογή του, θα προτιμούσε να παίξει σε ένα πιο ισχυρό πρωτάθλημα από το ελληνικό, χωρίς πάντως να κλείνει την πόρτα στους «ερυθρόλευκους». 

«Δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, αλλά φαίνεται πως είμαστε κοντά σε μεταγραφή. Θα μου κοστίσει να φύγω κι έχω να πω πολλά. Υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα, αλλά αν μου δοθεί η δυνατότητα επιλογής, θα προτιμούσα ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά θέματα να σκεφτεί κανείς και δεν χρειάζεται βιασύνη. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό, το ισπανικό έχει περισσότερο χρόνο να παίξεις μπάλα και το ιταλικό μοιάζει περισσότερο στο δικό μας», τόνισε ο 24χρονος άσος, για τον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδος φέρονται να προσφέρουν πάνω από 8 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης στην Εστουδιάντες. 

Κλείσιμο
Ο ίδιος αποθεώθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τη Σανταμαρίνα, όπου πέτυχε τα δύο γκολ της ανατροπής και της νίκης εκλαμβάνοντας σαν αποχαιρετιστήριο το συγκεκριμένο ματς. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης