Σκωτία και Νιγηρία ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Κρέιβεν Κότατζ» σε φιλικό που σημαδεύτηκε από ένα καταπληκτικό γκολ κι ένα απίθανο αυτογκόλ
Η Σκωτία προηγήθηκε δις απέναντι στη Νιγηρία στο «Κρέιβεν Κότατζ» σε φιλικό αγώνα, ωστόσο οι «αετοί» είχαν τις απαντήσεις.
Στο 10’ ο Μάλγκρου με τακουνάκι άλλαξε την πορεία της μπάλας σε σουτ εκτός περιοχής και με πολλή δόση τύχης άνοιξε το σκορ για τη Σκωτία, που στο 52’ πέτυχε το δεύτερο γκολ της με αυτογκόλ του Εγκουέκουε, το οποίο έδωσε… τροφή στις υποψίες περί χειραγωγημένου ματς που είχαν κυκλοφορήσει πριν τον αγώνα.
Ο Ουτσέμπο στο 41’ και ο Νουοφόρ στο 90’ ισοφάρισαν δις για τους Αφρικανούς.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events