Ζάκυνθος: «Εγκλωβισμένοι» 850 Ρώσοι τουρίστες μετά το «κανόνι» του «Solvex»
Η τελευταία πτήση της συγκεκριμένης εταιρείας από την Αγία Πετρούπολη προς τη Ζάκυνθο, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί η πτώχευσή της
Έπειτα από την πτώχευση του tour operator «Solvex Tour» στην Αγία Πετρούπολη, συνολικά 850 Ρώσοι τουρίστες βρίσκονται στη Ζάκυνθo, αγωνιώντας για την επιστροφή τους στη Ρωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία που πτώχευσε, συνεργάζεται συνολικά με 40 ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, στα οποία οι Ρώσοι επισκέπτες έχουν κλείσει καταλύματα. Το επόμενο διάστημα, αναμένονται λεπτομέρειες για τον τρόπο επιστροφής των Ρώσων τουριστών στη χώρα τους, είτε συνεχίσουν τις διακοπές τους είτε αποφασίσουν να τις διακόψουν.
Η τελευταία πτήση της συγκεκριμένης εταιρείας από την Αγία Πετρούπολη προς τη Ζάκυνθο, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί η πτώχευσή της και στο νησί έφθασαν συνολικά 120 άτομα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.