Functional Workout: Η προπόνηση που τα καίει!

Functional Workout: Η προπόνηση που τα καίει!

Η λειτουργική προπόνηση βελτιώνει τον τρόπο που ο εγκέφαλός σας μιλάει στους μύες σας έτσι ώστε το σώμα σας να λειτουργεί καλύτερα

functional
Γράφει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη

Οι λειτουργικές προπονήσεις είναι το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη καλή φυσική κατάσταση, την απώλεια βάρους και την ευεξία. Αυτές οι προσεκτικά σχεδιασμένες προπονήσεις δεν θα σας κάνουν μόνο να ιδρώσετε και να μην παίρνετε ανάσα, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες και να παραμείνετε δραστήριοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από μια λειτουργική προπόνηση; Πρώτον, είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί… λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής.

Τι είναι ένα μια λειτουργική προπόνηση (functional workout);

Οι λειτουργικές προπονήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της ισορροπίας, της στάσης του σώματος, της μυϊκής δύναμης και της ευλυγισίας. Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής λειτουργικής προπόνησης, μπορείτε να κάνετε 5-10 διαφορετικές ασκήσεις που βοηθούν στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο οι μύες σας συνεργάζονται, ώστε να νιώθετε πιο δυνατοί και να έχετε συντονισμό στην κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης