Έλον Μασκ: Τόσες ώρες πρέπει να δουλεύεις την εβδομάδα αν θες να αλλάξεις τον κόσμο

Έλον Μασκ: Τόσες ώρες πρέπει να δουλεύεις την εβδομάδα αν θες να αλλάξεις τον κόσμο

Τα αγαθά κόποις κτώνται, και κανείς δεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον Ιδρυτή της Tesla

Elon-Musk
Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, είναι σίγουρα ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει καλά την αξία της σκληρής δουλειάς και τα οφέλη που αποκομίζει κάποιος αφιερώνοντας χρόνο για να κυνηγήσει τους στόχους του.

Ο πολυεκατομμυριούχος πρωτοπόρος της τεχνολογίας προτεινε στους followers του στο Twitter τις καλύτερες εταιρείες για να αναζητήσει κανείς εργασία, αν θέλει να πετύχει πράγματα. «Η SpaceX, η Tesla, η Boring Company και η Neuralink είναι τα μέρη που θέλετε να είστε εάν έχει σημασία για εσάς η επίτευξη των στόχων σας», έγραψε ο Μασκ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ολοκαίνουργιους κόσμους συναρπαστικής τεχνολογίας.

Ωστόσο, όπως έσπευσε να διευκρινίσει, για να πετύχει κανείς πρέπει να είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά. «Υπάρχουν ευκολότερα μέρη για να εργαστεί κανείς, αλλά κανείς δεν άλλαξε ποτέ τον κόσμο με 40 ώρες δουλειάς την εβδομάδα».

Όσο για τον ενδεδειγμένο αριθμό ωρών που πρέπει να αφιερώνει κανείς στην εργασία του ανά εβδομάδα, ο Μασκ εκτιμά ότι οι 80 είναι μια καλή αρχή, ωστόσο κάποιος δεν πρέπει να φοβάται να ξεπεράσει και τις 100 αν χρειαστεί. «Τα επίπεδα του πόνου αυξάνονται εκθετικά μετά τις 80 ώρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο CEO της Tesla.

«Αν όμως αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν το νιώθεις (και τόσο) σαν δουλειά» συμπλήρωσε ο Μασκ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης