Το Animal Planet συνεργάζεται με σταρ του YouTube για μία νέα σειρά για την άγρια ζωή

Το Animal Planet συνεργάζεται με σταρ του YouTube για μία νέα σειρά για την άγρια ζωή

Ο Καγιότι Πίτερσον, ο οποίος είναι παθιασμένος με την εκπαίδευση για την άγρια ζωή, είναι παρουσιαστής του καναλιού Brave Wilderness στο YouTube με 13 εκατομμύρια συνδρομητές

coyote
Το Animal Planet συνεργάζεται με έναν αστέρα του YouTube, τον μελετητή της άγριας ζωής, εξερευνητή, Καγιότι Πίτερσον (Coyote Peterson) για μια νέα τηλεοπτική σειρά με περιπετειώδεις αποστολές και εμπειρίες με ζώα.

H σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Animal Planet το 2019, έχει ως στόχο να προσελκύσει το "Coyote Pack" -όπως ονομάζονται οι θαυμαστές του Πίτερσον- καθώς και το παγκόσμιο κοινό του Animal Planet, του καλωδιακού και δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού που προβάλλει ντοκιμαντέρ για τη φύση και τα ζώα.

Ο Πίτερσον, ο οποίος είναι παθιασμένος με την εκπαίδευση για την άγρια ζωή και είναι παρουσιαστής του καναλιού Brave Wilderness στο YouTube (με 13 εκατομμύρια συνδρομητές), προσεγγίζει πολύ κοντά το ζωικό βασίλειο, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την ευημερία του κόσμου της φύσης.

Για τη σειρά στο Animal Planet, ο Πίτερσον θα ταξιδέψει σε νέους προορισμούς και θα μοιραστεί τις εμπειρίες του με τα πιο συναρπαστικά, περίεργα και εμβληματικά ζώα της γης. Μαζί με την ομάδα του, που περιλαμβάνει τον σκηνοθέτη, Μαρκ Βινς και τον βιολόγο της άγριας ζωής Μάριο Αλντεκόα, θα μοιραστούν περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, σύμφωνα με το "The Hollywood Reporter".

Top 5 Worst Things To Get Bitten By ft. Coyote Peterson




Κλείσιμο
"Όλη μου τη ζωή με γοήτευαν τα ζώα και ο στόχος μου ήταν πάντα να μοιράζομαι αυτό το πάθος με τον υπόλοιπο κόσμο. Η παραγωγή μιας σειράς για το Animal Planet είναι ένα όνειρο και η παγκόσμια πλατφόρμα τους θα μας επιτρέψει να προωθήσουμε υπερήφανα ένα εκπαιδευτικό μήνυμα και μία συνεχή προσπάθεια για τη διατήρηση αμέτρητων ειδών ζώων. Είμαστε ενθουσιασμένοι και πιο έτοιμοι από ποτέ για το ταξίδι!" ανέφερε ο Πίτερσον.



Την παραγωγή της σειράς για το Animal Planet θα έχει η Wilderness Productions των Πίτερσον και Βινς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης