«Μαγεμένο» το Ιντερνετ από το νέο... ομορφότερο κορίτσι του κόσμου

«Μαγεμένο» το Ιντερνετ από το νέο... ομορφότερο κορίτσι του κόσμου

Δείτε την διάδοχο της Γαλλιδούλας Thylane Blondeau και της Ρωσιδούλας Anastasia Knyazeva

jare-4
Η πεντάχρονη Jare, από τη Νιγηρία, έχει κατακτήσει την καρδιά των χρηστών των social media τα τελευταία 24ωρα, με αποτέλεσμα να της απονέμεται ήδη από πολλά ΜΜΕ ο τίτλος του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο».

Το πραγματικά πανέμορφο αυτό πλάσμα με το υπέροχο πρόσωπο, τα εκφραστικά μάτια και τα φουντωτά μαλλιά, βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας χάρη στην Mofe Bamuyiwa, μια φωτογράφο γάμων που την ανακάλυψε και της ζήτησε να ποζάρει για τον φακό της.

Παρόλο που η μικρούλα δεν είναι επαγγελματίας μοντέλο, το σίγουρο είναι ότι αν επιλέξει στο μέλλον αυτό το επάγγελμα θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ήδη ο λογαριασμός στο Instagram που δημιούργησε η μητέρα της Jare μετά από προτροπή της φωτογράφου έχει απογειωθεί, και το κοριτσάκι δείχνει να απολαμβάνει τη νέα φήμη της. Τη μοιράζεται μάλιστα πρόθυμα με τις εξίσου πανέμορφες αδερφές της, την 7χρονη Jomi και την 10χρονη Joba.

Τον τίτλο του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο» (πάντα σύμφωνα με τα ΜΜΕ) κατείχαν στο παρελθόν η Γαλλιδούλα Thylane Blondeau, που πλέον είναι 17 ετών και εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και η Ρωσιδούλα Anastasia Knyazeva, που μοιάζει πραγματικά με ζωντανή κούκλα.

jare-1
jare-2
jare-4
jare-5
jare-tria
 H Thylane Blondeau

thylane


H Anastasia Knyazeva


anastasia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης