Το peeling μειώνει τις ρυτίδες

peeling

Τα πιο διαδεδομένα peeling είναι αυτά του τριχλωροξικού οξέως, το οποίο δίνει καλό αποτέλεσμα με την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες παρενέργειες

Το peeling είναι μια θεραπεία που επιδρά κατευθείαν στις ρυτίδες και στην επιδερμίδα. Έχει ως σκοπό την σύσφιξη τις επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και τον καθαρισμό του δέρματος.

Διάφορα προϊόντα χημικού peeling μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το βάθος των ρυτίδων και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τριχλωροξικό οξύ με βάθος καυστικότητας 20, 30 ή 50.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί peeling οξέων φρούτων και peeling βιταμίνης A για την προετοιμασία τις επιδερμίδας αλλά και peeling φαινόλης για πιο δραστικά αποτελέσματα.

Τα πιο διαδεδομένα peeling είναι αυτά του τριχλωροξικού οξέως, το οποίο δίνει καλό αποτέλεσμα με την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες παρενέργειες.

Τα peeling δεν δίνουν μόνο εμφανή αποτελέσματα τα οποία είναι και άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα όπου φαίνεται η βελτίωση τις επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

depressed

Σύμφωνα με έρευνα του Βασιλικού Οργανισμού Γενικών Γιατρών, οι μισοί ασθενείς υποστηρίζουν ότι η ψυχική υγεία του ανησυχεί περισσότερο – Έπονται οι ασθένειες του αναπνευστικού, τα μυοσκελετικά και τα προβλήματα στον μεταβολισμό

pregnancy-test

Η υπογονιμότητα είναι ένα σχετικά συχνό πρόβλημα αλλά επίσης είναι και ένα γεγονός που αγγίζει βαθιά την ψυχή των ζευγαριών που εμπλέκονται σε αυτό

1