Το peeling μειώνει τις ρυτίδες

peeling

Τα πιο διαδεδομένα peeling είναι αυτά του τριχλωροξικού οξέως, το οποίο δίνει καλό αποτέλεσμα με την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες παρενέργειες

Το peeling είναι μια θεραπεία που επιδρά κατευθείαν στις ρυτίδες και στην επιδερμίδα. Έχει ως σκοπό την σύσφιξη τις επιδερμίδας, την μείωση των ρυτίδων και τον καθαρισμό του δέρματος.

Διάφορα προϊόντα χημικού peeling μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το βάθος των ρυτίδων και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τριχλωροξικό οξύ με βάθος καυστικότητας 20, 30 ή 50.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί peeling οξέων φρούτων και peeling βιταμίνης A για την προετοιμασία τις επιδερμίδας αλλά και peeling φαινόλης για πιο δραστικά αποτελέσματα.

Τα πιο διαδεδομένα peeling είναι αυτά του τριχλωροξικού οξέως, το οποίο δίνει καλό αποτέλεσμα με την λιγότερη ταλαιπωρία και τις λιγότερες παρενέργειες.

Τα peeling δεν δίνουν μόνο εμφανή αποτελέσματα τα οποία είναι και άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα όπου φαίνεται η βελτίωση τις επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190319142827_man_teeth

Η δυσάρεστη αναπνοή είναι πρόβλημα, αισθητικό, κοινωνικό, στοματικό αλλά ορισμένες φορές υποκρύπτει και υπολογίσιμα προβλήματα υγείας. Ας δούμε τα βασικά που πρέπει να γνωρίζουμε

kid_party

Τι λέμε και τι δεν πρέπει να πούμε στο παιδί μας όταν έρχεται στεναχωρημένο στο σπίτι επειδή δεν το κάλεσαν στο πάρτι