Δείτε «live»: Ο Αγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του!

Δείτε «live»: Ο Αγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του!

Η υπηρεσία αεράμυνας των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD) ιστοσελίδα όπου όλοι μπορούν να εντοπίσουν σε πραγματικό χρόνο το «στίγμα» του Άγιου Βασίλη

Δείτε «live»: Ο Αγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του!
Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ξεκίνησε και φέτος, όπως επιβεβαιώνει η στρατιωτική διοίκηση που είναι επιφορτισμένη με την αεροπορική ασφάλεια των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD) κι η οποία ακολουθεί κάθε χρόνο όλες τις μετακινήσεις του αγαπημένου Άγιου των παιδιών.

Αφού απογειώθηκε από την έδρα του στον Βόρειο Πόλο, περίπου στις 13:00 ώρα Ελλάδος σήμερα, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη σύντομα πήρε ύψος και πέταξε πάνω από την Υφήλιο, ενώ γύρω στις 15:00 πλησίασε τη Νέα Ζηλανδία.

Σε διάστημα πέντε ωρών, αναμένεται να διανείμει 1,57 δισεκατομμύρια δώρα, σύμφωνα με το Norad, που καταμετρά τις παραδόσεις σε πραγματικό χρόνο. 

Κλείσιμο
Η υπηρεσία αεράμυνας των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD) έφτιαξε έναν ιστότοπο (www.noradsanta.org
) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν σε πραγματικό χρόνο το στίγμα του Άγιου Βασίλη, σε μία από τις 8 γλώσσες που διατίθενται, όπως επίσης και μια τηλεφωνική γραμμή που αναμένεται να λάβει έως και 140.000 τηλεφωνήματα εντός της ημέρας. Επιπλέον έναν λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, το @NoradSanta.

Η παράδοση αυτή χρονολογείται από το 1955.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης