Πεντάστερες διακοπές για κατοικίδια στη Βαρυμπόμπη

Πεντάστερες διακοπές για κατοικίδια στη Βαρυμπόμπη

Θα μπορούσατε να φανταστείτε  σκύλο να μένει σε σαλέ, να απολαμβάνει μπάνιο σε πισίνα και τζακούζι και να δέχεται τις υψηλές υπηρεσίες ενός hair stylist μια φορά στις δεκαπέντε ημέρες; Σ΄ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο σκύλων στα Βόρεια Προάστεια , αυτό συμβαίνει

Πεντάστερες διακοπές για κατοικίδια στη Βαρυμπόμπη
Στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, οι σκύλοι έχουν την δυνατότητα μιας ζωής χαρισάμενης. Στην πανσιόν «
I love dog
» τα αγαπημένα μας κατοικίδια έχουν την δυνατότητα μιας μυθικής ζωής που τώρα πια , πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν .

Τετράποδη πολυτέλεια με μια σειρά από παροχές που φαντάζουν μυθικές και κάποιες φορές εξωπραγματικές. Σε δέκα καταπράσινα στρέμματα, με τρεις πισίνες, τρεις χώρους  για βόλτες και παιχνίδια, ιδιωτικά σπίτια για τα σκυλιά με κρεβάτια, παράθυρα, θέρμανση, φιλοξενούνται οι τετράποδους φίλοι. 
Κλείσιμο



Γύρω από το κάθε σπιτάκι, μονοκατοικία , που παραπέμπει σε μικρή χειμερινή έπαυλη, δηλαδή σαλέ, υπάρχει ιδιωτικός κήπος και αυλή με κλαίουσες, γκαζόν, ξαπλώστρες παραλίας και όποια άλλη γλυκιά τρέλα μπορείτε να φανταστείτε για να προαυλίζονται οι σκύλοι με τις ιδιωτικές τους παρέες. 

«Η σχέση μας με τα σκυλιά είναι προσωπική, ο χώρος που τα φιλοξενούμε είναι και το σπίτι μας και είμαστε μια μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση, το «κρυμμένο ευχάριστο μυστικό μεταξύ ζωόφιλων»», λένε οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον ιδιαίτερο αυτό χώρο. 



Ο εμπνευστής της επιχείρησης δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία Κωστή Κωνστανταράκη, ο οποίος μέχρι  πριν από μερικά χρόνια, είχε την μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεων σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. «Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Ήθελα να φτιάξω ένα ξενοδοχείο σκύλων που να παραπέμπει σε resort κι όχι σε Γκουαντάναμο. Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο, παρότι η πελατεία μας σχετίζεται ως επί το πλείστον με την εγχώρια αφρόκρεμα».



Στο πολυτελές κατάλυμα «Ι Love dog» αφήνουν τα σκυλιά τους τα πιο βαριά επιχειρηματικά ονόματα της χώρας. Το guest book ανακαλύπτει  ονόματα όπως αυτά της οικογένειας Λάτση, Γουλανδρή, Εμπειρίκου αλλά και τόσα άλλα. « Υπάρχουν περιστατικά που είναι πραγματικά χαριτωμένα» παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του χώρου. «Μια ημέρα σταματά μια μαύρη λιμουζίνα και από πίσω προβάλλει μια στρατιά από πεζοναύτες. Καθώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, σπεύδουμε να δούμε τι και πώς. Τελικά ήταν η αρχηγός της CIA για τα Βαλκάνια που είχε έρθει για να  μας εμπιστευτεί το σκυλάκι της. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο εξάλλου να καταφθάνουν στον χώρο δύο αυτοκίνητα και από το δεύτερο να κατεβαίνει μια Φιλιππινέζα, έχοντας ένα  σκυλάκι αγκαλιά».



Στο  συγκεκριμένο resort  τα σκυλιά ζουν την πλήρη ευτυχία. Κάθε σαλέ εκτείνεται σε 9 τετραγωνικά , διπλάσιος είναι ο  privet κήπος ενώ  υπάρχει και η δυνατότητα της ιδιωτικής πισίνας. Αν τα σκυλιά έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν μαζί μια βουτιά στην πισίνα ή να παίξουν. Οι υπεύθυνοι του χώρου γελούν « Θα σας αφήνει απίστευτο. Αυτή την εποχή έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι και περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, ο σκύλος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, μ’ αυτόν του Παναθηναϊκού. Μπορεί τα  «αφεντικά» τους  να είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, τα ίδια  όμως, είναι επιστήθιοι φίλοι».



Οι αθλητές και μάλιστα των επαγγελματικών σπορ συγκαταλέγονται στους καλύτερους πελάτες του χώρου. Ο λόγος είναι απλός: στις αποστολές ή στις μεταγραφικές εποχές που υπάρχει πρόσθετο άγχος και στρες , το Ι love dog αποτελεί μια καλή λύση. Άλλωστε είναι ένας luxury χώρος φιλοξενίας που προσφέρει στους τετράποδους φίλους μας κάθε τρελή πολυτέλεια που μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ειδική μαγείρισσα επιμελείται την διατροφή την στιγμή που πραγματοποιούνται και παραγγελίες για μενού που τρελαίνουν σκυλίσιους ουρανίσκους. «Μας έχει τύχει να μας ζητήσουν ένα ιδιαίτερο κρέας που αρέσει στο συγκεκριμένο σκυλάκι. Εχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιούμε επιθυμίες. Ένας σκύλος για παράδειγμα τρελαίνεται να βρίσκεται μπροστά από τηλεόραση κάποιες ώρες της ημέρας, να παίζει ή ακόμη και να κάνει καθημερινή βόλτα με το αυτοκίνητο. Ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες και τις υποδείξεις του αφεντικού του».




Σε κάθε σαλέ υπάρχει κρεβάτι και πολυθρόνα που οι σκύλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν καταλλήλως. Οσο για το extra service; Υπάρχει κι αυτό!  Ειδικοί κτηνίατροι βάζουν τα γέρικα σκυλιά στο τζακούζι προκειμένου να τους απαλύνουν τους πόνους που προέρχονται από την ηλικία ή τους κάνουν ένα μασάζ που παραπέμπει σε φυσιοθεραπεία. 




« Κακά τα ψέματα, τις υπηρεσίες μας δύσκολα θα τις βρει κάποιος αλλού. Υπάρχει ειδικός εκπαιδευτής που μαθαίνει τα σκυλιά μέχρι και τρόπους » αναφέρει  ο Κωστής Κωνστανταράκης. « Το υψηλού επιπέδου σέρβις μας συναντάται δύσκολα ακόμη και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μόνο στις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ, έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Για να είμαι ειλικρινείς την δημιουργία του δικού χώρου τον εμπνεύστηκα από περιοχές όπως το Λος Αντζελες».



Μια ευχάριστη διαμονή πάντως με τζακούζι, θέρμανση και σαλέ προϋποθέτει και beauty. Μια φορά στις δεκαπέντε ημέρες ένα συνεργείο ειδικών κομμωτών για σκυλιά μεταφέρεται σε ειδικό φορτηγό στον χώρο προκειμένου να μεταμορφώσει τους νάρκισσους τετράποδους φίλους μας. Τα ψαλίδια ακονίζονται με μαεστρία την στιγμή που σκυλίτσες είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κοτσιδάκια , κοκαλάκια κι άλλα περίεργα χτενίσματα. Το συγκεκριμένο κατάλυμα  δεν είναι απλά ένα unique dog resort. Eίναι ο παράδεισος του κάθε σκύλου! 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης