Ίδρυμα Ωνάση: Συζήτηση για το μέλλον των μεταμοσχεύσεων σε παιδιά στην Ελλάδα

Ίδρυμα Ωνάση: Συζήτηση για το μέλλον των μεταμοσχεύσεων σε παιδιά στην Ελλάδα

Τρεις διακεκριμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας που έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά και το έργο τους στον τομέα των παιδιατρικών μεταμοσχεύσεων θα συμμετέχουν σε webinar του Ιδρύματος Ωνάση

ezgif_com-webp-to-jpg__31_
Το 2ο digital Transplant Masterclass, και συνολικά 3ο της σειράς των Masterclasses για τις μεταμοσχεύσεις που διοργανώνονται από το 2022 από το Ίδρυμα Ωνάση, φέρνει ένα ακόμα εκπαιδευτικό webinar. Επίκεντρο, αυτή τη φορά, το αξιοθαύμαστο ταξίδι της παιδιατρικής μεταμόσχευσης.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9/10, στις 18.30, μέσω της ιστοσελίδας https://www.livemedia.gr/onassis-health-webinar-10.

Ο Καθηγητής Yuk Law, ο Καθηγητής Burkhard Tönshoff και ο Dr Jean de Ville de Goyet, τρεις διακεκριμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας που έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά και το έργο τους στον τομέα των παιδιατρικών μεταμοσχεύσεων, έρχονται στο φετινό Transplant Masterclass για να μοιραστούν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους και να μας μιλήσουν για τον τομέα της μεταμόσχευσης και την αξία της δωρεάς οργάνων. Ένα ζήτημα που μας αφορά όλους, αλλά για το οποίο δυστυχώς γνωρίζουμε πολύ λίγα. Ιδιαίτερα όταν η μεταμόσχευση αφορά τα παιδιά.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης