Τέσσερις δυνατές γυναίκες μάχονται με μια δύσκολη νόσο και στέλνουν μήνυμα ζωής

Τέσσερις δυνατές γυναίκες μάχονται με μια δύσκολη νόσο και στέλνουν μήνυμα ζωής

Τέσσερις δυνατές γυναίκες. Τέσσερις απροσδόκητες ηρωίδες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού και έζησαν τον δικό τους Γολγοθά, κάποιες ακόμη τον ζουν. Εχουν όμως το σθένος και πάνω απ’ όλα την ψυχή να στείλουν το δικό τους μοναδικό μήνυμα και να μοιραστούν μαζί μας τον αγώνα τους για ζωή

191007131750_breast-cancer6-1280x720
*Φωτογραφίες: William Faithful

Κάθε χρόνο περίπου 1,5 εκατομμύριο γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού, την πιο συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Στην Ελλάδα περίπου 4.500 γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με αυτό τον τύπο του καρκίνου και με τη δύσκολη διαδρομή που συνεπάγεται. Είναι βέβαιο ότι καθένα από τα 4.500 περιστατικά αντιστοιχεί σε μια ιστορία γεμάτη πόνο αλλά και δύναμη, στενοχώρια αλλά και αισιοδοξία, βάρος αλλά και σθένος, φόβο αλλά και θέληση, μια ιστορία γεμάτη αλήθεια και αγώνα για ζωή.

Το ygeiamou συνάντησε τέσσερις γυναίκες που μοιράστηκαν τη δική τους πολύτιμη ιστορία για τη συγκεκριμένη νόσο. Μίλησαν ανοιχτά, δεν φοβήθηκαν τις λέξεις, ούτε τα συναισθήματα, δεν κρύφτηκαν από τους άλλους, αποδέχτηκαν τον καρκίνο με το όνομά του και τον αντιμετώπισαν. Και στέλνουν, η καθεμία με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ένα μήνυμα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης