Σε μια περίοδο που βαθαίνει η κόντρα Άγκυρας-Μόσχας για τη Συρία, η Τουρκία εκτός από τις συνεχείς απειλές που εξαπολύει ελπίζει στην αρωγή των ΗΠΑ, ωστόσο πριν από λίγες ώρες το ΝΑΤΟ ξεκαθάρισε πως δεν θα βοηθήσει στην πράξη τη γειτονική χώρα.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε, πάντως, ότι η Άγκυρα θέλει από τις Ηνωμένες Πολιτείες πυραύλους Patriot ως ενισχύσεις για τις επιχειρήσεις που διεξάγουν οι τουρκικές δυνάμεις στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας.
Ο Τσαβούσογλου έκανε τη δήλωση αυτή σε δημοσιογράφους στην Ντόχα του Κατάρ, όπου νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο.
Από τις επιχειρήσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων έχουν σκοτωθεί 55 Τούρκοι στρατιώτες αυτόν τον μήνα στη Συρία. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί ότι θα απωθήσει τον συριακό στρατό αν δεν υποχωρήσει στις προκαθορισμένες γραμμές του.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση