Οι γυναίκες της ζωής του Φώτη Ντούλος είχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά

Οι γυναίκες της ζωής του Φώτη Ντούλος είχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά

Η πρώτη του γυναίκα Μισέλ, η Τζένιφερ για το φόνο της οποίας κατηγορήθηκε, αλλά και η τελευταία του κοπέλα Άννα είχαν αρκετές ομοιότητες

dulos-index
Όπως όλα δείχνουν, ο Φώτης Ντούλος είχε συγκεκριμένο «τύπο» στις γυναίκες.

Η μυστηριώδης κοπέλα που πλήρωσε 147.000 δολάρια για την εγγύηση του Φώτη Ντούλος ήταν η τελευταία του κοπέλα, μία ελκυστική μελαχρινή που δούλευε ως οικονομικό στέλεχος και φαίνεται ότι έχει αρκετά κοινά και με τις δύο πρώην γυναίκες του, την Τζένιφερ Ντούλος και τη Μισέλ Τρακόνις, η οποία κατηγορείται ως συνεργός του για τη δολοφονία της Τζένιφερ.

Τους τρεις μήνες πριν από την αυτοκτονία του, ο Ντούλος συγκατοικούσε στη βίλα του στο Κονέκτικατ με την Άννα Κάρι, σύμφωνα με πηγή του ομογενούς που μίλησε στη The Post.
entalma_ar

Όπως η Τζένιφερ και η Μισέλ, έτσι και η Άννα έχει μακριά, καστανά μαλλιά, ωραίο σώμα και έχει αποφοιτήσει από καλό πανεπιστήμιο.

Κλείσιμο
Η 42χρονη Άννα Κάρι ξόδεψε πολύ χρόνο και... μία μικρή περιουσία για τον 52χρονο Φώτη. Το όνομά της βρισκόταν μάλιστα στη λίστα αυτών που πλήρωσαν την εγγύηση του Ντούλος, αφού είχε δώσει 147.000 δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος.

Όταν μάλιστα, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, η Άννα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του στο νοσκομείο, μαζί με την οικογένειά του, την αδερφή του και τους δικηγόρους του.

Οι δυο τους είχαν δουλέψει για πρώτη φορά μαζί στις αρχές του 2000, όταν εκείνη ήταν 22 και εκείνος 32. Η Άννα, πάντως απέφυγε να σχολιάσει και να επιβεβαιώσει στον Τύπο αν όντως είχε σχέση με τον Ντούλος.

Δείτε σχετικό βίντεο: 

Νεκρός ο Φώτης Ντούλος: Για «τραγωδία σε όλα τα επίπεδα» μιλά η οικογένεια της συζύγου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης