Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει

Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει

«Αρνούμαι να πάω φυλακή για κάτι που δεν έχω κάνει», σημείωνει - «Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το»

ntoulos-arth
Η εφημερίδα New York Post έδωσε στη δημοσιότητα το σημείωμα που άφησε ο Φώτης Ντούλος πριν αυτοκτονήσει, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση.

Στο σημείωμα τονίζει πως αρνείται να πάει στη φυλακή για κάτι για το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Συγκεκριμένα στο σημείωμά του γράφει: «Αν διαβάζετε αυτό το σημείωμα, δεν υπάρχω πια. Αρνούμαι να περάσω ακόμη και μια ώρα παραπάνω στη φυλακή για κάτι για το οποίο δεν είχα καμία σχέση.

Αρκετά. Αν πρέπει να χάσω τη ζωή μου για να λήξει αυτό, ας γίνει έτσι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που στάθηκαν πλάι μου αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Και πάνω απ’ όλους την Άννα Κάρι. Συγγνώμη που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα τη μάχη.

Παρακαλώ, πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, ότι θα έκανα τα πάντα να είμαι μαζί τους, αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας.

Κλείσιμο
Ο Ντούλος κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης  στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

«Είναι μια τραγωδία σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των οικογενειών και όσων αγαπημένων τους εμπλέκονται» δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας της Τζένιφερ Ντούλος.

Την είδηση για τον θάνατό του Φώτη Ντούλος ανακοίνωσε ο δικηγόρος Norm Pattis, με δήλωσή του στους δημοσιογράφους έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ. Η ώρα θανάτου που δόθηκε από τους γιατρούς, ήταν 5:22 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με το FOX61 ο Ντούλος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο επέμενε στον ισχυρισμό του ότι ήταν αθώος προσθέτοντας ότι οι δικηγόροι του είχαν αποδείξεις για αυτό. Το αμερικανικό κανάλι, μάλιστα, δημοσίευσε και το έγγραφο των δικηγόρων του από το οποίο προκύπτει ότι βρέθηκε τέτοιο σημείωμα.

Μετά την τραγική εξέλιξη οι συγγενείς του Ντούλος ανακοίνωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Ο Φώτης Ντούλος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ.

Την ημέρα που σημειώθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο Ντούλος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με την αναμενόμενη απόφαση να προβλέπει εκ νέου φυλάκιση.

Εκείνος, ωστόσο, πεισματικά απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.


3_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης