Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε για Καναδά εν μέσω του σάλου που προκάλεσε το Megxit!

Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε για Καναδά εν μέσω του σάλου που προκάλεσε το Megxit!

Η νέα κρίση στη βασιλική οικογένεια έχει προκαλέσει παροξυσμό στα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, με τα μεγαλύτερα site να καλύπτουν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό 

meghan
Υπό το σοκ του «Megxit» βρίσκεται ακόμα το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την προχθεσινή ανακοίνωση «βόμβα» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ότι σκοπεύουν να αποσυρθούν από τα υψηλά κλιμάκια της βασιλικής οικογένειας, αναζητώντας ένα μεγαλύτερο βαθμό ανεξαρτησίας. Η νέα κρίση στη βασιλική οικογένεια έχει προκαλέσει παροξυσμό στα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, με τα μεγαλύτερα site να καλύπτουν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό και να προσπαθούν να προβλέψουν το επόμενο βήμα των «ταραχοποιών» Μέγκαν και Χάρι, αλλά και της «δυσαρεστημένης» βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως μετέδωσαν σήμερα το πρωί βρετανικά ΜΜΕ, η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησε εχθές για τον Καναδά, εν μέσω του σάλου που έχει προκαλέσει η ανακοίνωση «βόμβα» του ζευγαριού. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν γύρισε στη Βόρεια Αμερική, όπου είχε αφήσει το οκτώ μηνών μωράκι της, τον Άρτσι, μαζί με την νταντά του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα ξαναπατήσει το πόδι της στην πατρίδα του συζύγου της.

Αν και αρχικά δεν γινόταν καμία αναφορά στο δημοσίευμα για τον πρίγκιπα Χάρι, νεότερες πληροφορίες του site αναφέρουν ότι και ο δούκας του Σάσεξ ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει εχθές το βράδυ για τον Καναδά, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ότι έφυγε όντως από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμα κι αν έφυγε πάντως, προσθέτει το δημοσίευμα, θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα αφού την ερχόμενη Πέμπτη πρέπει να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το BBC από τη μεριά του κάνει λόγο μόνο για την αποχώρηση της δούκισσας του Σάσεξ από τη Βρετανία.

Πηγές της Daily Mail αναφέρουν ότι η Μέγκαν «δεν σκόπευε» έτσι κι αλλιώς να παραμείνει για καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε την περασμένη Δευτέρα μετά από διακοπές επτά εβδομάδων στο Βανκούβερ. Συνολικά έμεινε στη χώρα του συζύγου της για μόλις τρεις ημέρες, διάστημα πάντως αρκετό για να προκαλέσει μαζί με τον Χάρι τον... κακό χαμό, εξαιτίας της απόφασής τους.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δούκας του Κέιμπριτζ ζήτησαν να βρεθεί μια «εφικτή» λύση για το Megxit μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ανταποκριτής του BBC στο παλάτι μεταδίδει ότι η βασιλική οικογένεια αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν και ότι διεξάγονται συζητήσεις για το μέλλον των Σάσεξ, αν και ακόμα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης