Γερμανία: Γνωστός στις αρχές ο Σύρος που άρπαξε φορτηγό και παρέσυρε επτά αυτοκίνητα

Γερμανία: Γνωστός στις αρχές ο Σύρος που άρπαξε φορτηγό και παρέσυρε επτά αυτοκίνητα

Σύμφωνα με την Bild ο Σύρος στις 31 Αυγούστου είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος 16χρονου κοριτσιού με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων να σημειώνει ότι στο παρελθόν έχει συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών

site-ps
Γνωστός και μη εξαιρετέος στις γερμανικές αρχές ήταν ο Σύρος πρόσφυγας που σκόρπισε τον τον τρόμο το βράδυ στην πόλη Λίμπουργκ στο κρατίδιο της Έσσης.

Για τις γερμανικές αρχές, το περιστατικό που συνέβη στην γερμανική πόλη φέρεται να είναι τρομοκρατικό κτύπημα, όπως μεταδίδουν ορισμένα γερμανικά ΜΜΕ.

Ο 30χρονος Σύρος, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία από το 2015, σταμάτησε ένα φορτηγό που κινούνταν στους κεντρικούς δρόμους του Λίμπουργκ. Άνοιξε την πόρτα του οδηγού, τον έβγαλε έξω δια της βίας, πήρε το φορτηγό και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα σε φανάρι.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν εννέα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Σύρος, ενώ επτά αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ο άνδρας που συνελήφθη από τις αρχές είχε «φάκελο» στην αστυνομία, όχι ως ύποπτος για ισλαμιστική δράση, όπως επισημαίνει η εφημερίδα "Bild". Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα στις 31 Αυγούστου είχε βιαιοπραγήσει εναντίον ενός 16χρονου κοριτσιού.

Άλλες πληροφορίες από το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι ο Σύρος στο παρελθόν έχει συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και βίαιη συμπεριφορά.
Κλείσιμο
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης έμοιαζε ζαλισμένος, σαν να ήταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και κατά την ώρα της σύλληψής του φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν, προς το παρόν, γίνει γνωστές αναφορικά με την ταυτότητα του δράστη. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ανέλαβε την έρευνα η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Γερμανίας, ωστόσο, την είδηση αυτή διαψεύδει το περιοδικό "Focus". Oι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης