Γιούνκερ: «Καταγράφω με ικανοποίηση ότι είναι πολύ δύσκολο να με αντικαταστήσει κανείς»

Γιούνκερ: «Καταγράφω με ικανοποίηση ότι είναι πολύ δύσκολο να με αντικαταστήσει κανείς»

O πρόεδρος της Κομισιόν έκλεψε με το χιούμορ του την παράσταση στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το μαραθώνιο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

juncker-ekso
Την παράσταση στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το μαραθώνιο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έκλεψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

Απέναντι σε έναν εμφανώς καταπονημένο Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος Γιούνκερ εμφανώς ευδιάθετος και με αρκετή δόση χιούμορ, κατάφερε να προκαλέσει πολλές φορές το γέλιο στην αίθουσα Τύπου.

Σχολιάζοντας την αδυναμία των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων να συμφωνήσουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Κομισιόν, ο Λουξεμβούργιος πολιτικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταγράφω με ικανοποίηση ότι είναι πολύ δύσκολο να με αντικαταστήσει κανείς».

Στη συνέχεια ο Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ σε ρόλο συντονιστή των ερωτήσεων έδωσε τον λόγο σε έναν δημοσιογράφο. Μόλις ο δημοσιογράφος απηύθυνε το ερώτημά του στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος Γιούνκερ τον διέκοψε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας δίνω τον λόγο εγώ και εσείς ρωτάτε τον Ντόναλντ;».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

EU's Juncker mocks: "I note with certain amusement that it is not easy to replace me"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης